Babyliss lancerer deres første trådløse glattejern!

I dag lancerer Babyliss deres første trådløse glattejern, og selvom nogen (og her mener vi os selv ;-)) måske synes, det kommer 10-15 år for sent, da det havde sparet os for en del hårkriser i tidens, så kan vi ikke få armene ned over denne nyhed. 

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners beautyfavoritter til under 200 kr.

Glattejernet er drevet af lithium-ion, som gør, at det stadig effektivt glatter dit hår, selvom det er trådløst. Den har en ultrahurtig opvarmning, som gør, at du kan glatte dit hår hurtigt – uanset hvor du befinder dig.

Det er ideelt til altid at have i tasken, så du ikke skal stresse over, at din frisure bliver ødelagt af regn, blæst eller andet, eller hvis du ikke når at sætte din frisure fra morgenstunden af.

Helt praktisk så har glattejernet tre varmeindstillinger: 160 grader, 180 grader og 200 grader. Det tager 3 timer at lade glattejernet helt op, og det giver 30 minutters brug ved maksimal temperatur. Det har en glat keramisk plade, som sikrer nem styling.

Glattejernet koster 1799 og du får samtidig tre års garanti. Du kan købe det her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og