[single_post_category_name]

Dette er MUST HAVE for en sommerklar hud!

ANNONCE for Oslo Skin Lab

Det danske forår har allerede vist sig fra sin bedste side, og nu banker sommermånederne snart på døren. For os betyder sommer: bare ben, kold rosé og det at nyde så mange af solens stråler som muligt. Men hvordan forbereder du bedst muligt din hud på en god sommer? Og hvordan kan du forebygge den påvirkning og skade solens stråler kan gøre på din hud?

Vi har samlet en række punkter du bør huske, hvis du vil beskytte og passe på din hud – og de fleste gælder ikke kun i sommermånederne!

Psst! Vi har også en rabatkode til dig længere nede i artiklen <3

  1. Brug solcreme!

Dette punkt er efterhånden en selvfølge for de fleste, men det er et af de vigtigste punkter, hvis du vil forebygge de fine linjer, pigmentpletter og solskader. En god huskeregel er, at din krop har brug for cirka en håndfuld solfaktor pr. indsmøring. Det er en fordel at anvende solfaktor året rundt, og især ansigtet kræver en faktor 50 for at kunne stå imod hvad end den udsættes for. Du kan med fordel også supplere med en makeupcreme eller pudder, der også indeholder solfaktor.

  1. Søg skygge!

Når solens stråler er på sit højeste omkring klokken 12-15, bør du søge skygge. Det er i dette tidsrum at næsten halvdelen af al solens UV-stråling forekommer, så det er et godt tidspunkt at trække sig tilbage i skyggen og nyde iskaffen under parasollen i stedet – eller roséen alt efter hvad du mest er til

  1. Forebyg med kollagenpulver!

Når du når 30-årsalderen begynder kollagen-niveauet i din hud at falde med 1-2% om året. Kollagen-niveauet har betydning for hvor modstandsdygtig din hud er i forhold til at tackle solens påvirkning. Hvis du allerede i dag begynder at tilføre kollagen indefra, vil din huds elasticitet øges og den bliver mere modstandsdygtig mod dannelsen af rynker og linjer.
The Solution fra Oslo Skin Lab har også dokumenteret effekt mod appelsinhud – så ikke nok med at kollagenpulveret gør din hud modstandsdygtig i forhold til solen, bidrager den også til en mere ensartet struktur i din hud, de steder du måske vil lufte lidt ekstra i sommermånederne, når de lårkorte kjoler skal findes frem i skabet – win win!

  1. Brug solhat!

Vores hud i ansigtet er så tynd og fin, at solens stråler påvirker denne del af kroppen ekstra meget. Vær derfor opmærksom på at beskytte ansigtet ekstra godt når UV-indekset er på sit højeste. Find din indre Audrey Hepburn frem og dyrk de fashionable solhatte, der ikke bare får dig til at se strandlækker ud, men som også giver dit ansigt den skygge den har fortjent!

  1. Drik vand!

Dette råd gælder i særdeleshed året rundt, men i sommermånederne sker der noget med vores væskebalance, og risikoen for at overophede og dehydrere i solens varme er større end resten af året. Sørg for at drikke vand, så din hud har den væske den skal bruge for at holde din hud frisk.

Din hud vil elske dig for at følge disse råd, og selvom du ikke kan se resultaterne efter bare én dag, så vil du på sigt, hvis du er konsekvent med at passe på og beskytte din hud, kunne se hvilken forskel det gør at være god ved dig selv og din hud <3

God sommer, ladies!

Vil du også hjælpe din hud ekstra godt igennem sommeren kan du få 50% på din første ordre lige her!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide