Sådan får du Christianes slicked back frisure!

Slick back frisuren er en af dem, som man oftest ser Christiane med. Og frisuren er ikke bare pæn – den er også nem at lave! Vi guider dig her til, hvordan du sætter frisuren lige sådan!

 

 

For at få alle de små fine hår til at sidde lige i skabet, og ikke stikke i alle mulige retninger, kan du med fordel anvende denne fra L’Oréal. Det er en fleksibel og våd gel, der sørger for at der er hold på frisuren, hvis du påfører den fra rødderne og cirka ud til midten af håret. #hairgoals here we come!

Ellers kan du bruge – eller kombinere ovenstående med Redken Hairspray Pure Force 20. Den giver ekstra stærkt hold OG giver en fantastisk glans til dit hår, der er med til at fremhæve det der wet sleek look, den tilbageredte frisure har!

Læs også: Stjæl stilen: Christianes VMD-look #3

Det er virkelig et lækkert look og et af Christianes all time go to’s.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive