Sådan får du Christianes slicked back frisure!

Slick back frisuren er en af dem, som man oftest ser Christiane med. Og frisuren er ikke bare pæn – den er også nem at lave! Vi guider dig her til, hvordan du sætter frisuren lige sådan!

 

 

For at få alle de små fine hår til at sidde lige i skabet, og ikke stikke i alle mulige retninger, kan du med fordel anvende denne fra L’Oréal. Det er en fleksibel og våd gel, der sørger for at der er hold på frisuren, hvis du påfører den fra rødderne og cirka ud til midten af håret. #hairgoals here we come!

Ellers kan du bruge – eller kombinere ovenstående med Redken Hairspray Pure Force 20. Den giver ekstra stærkt hold OG giver en fantastisk glans til dit hår, der er med til at fremhæve det der wet sleek look, den tilbageredte frisure har!

Læs også: Stjæl stilen: Christianes VMD-look #3

Det er virkelig et lækkert look og et af Christianes all time go to’s.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet