Fugtgivende ansigtsmasker til vintertør hud

Artiklen indeholder reklamelinks

De koldere temperaturer kan ofte være medvirkende til, at din hud opfører sig anderledes, end den plejer og du føler måske, at den virker mere stram og tør. Derfor kan det være en god ide at forkæle den med en lækker ansigtsmaske 1-2 gange om ugen. Vi har her fundet 4 af vores absolut yndlingsmasker, som giver din hud et ordentligt skud fugt.

LÆS OGSÅ: Hold varmen med disse lækre vinterfrakker

Clarins SOS Hydra Refreshing Hydration Mask

Fugtgivende maske fra Clarins, der giver din hud masser af fugt og ingredienser som økologisk leaf of life-ekstrakt og hyaluronsyre. Et lille tip er at bruge denne maske, inden du lægger din makeup, hvis du har tendens til, at din makeup ikke vil sidde ordentligt og måske endda krakelerer.

GlamGlow Berryglow Probiotic Recovery Mask

Den lækre Berryglow maske lover øjeblikkelig sundhed og glød til din hud og indeholder fugtende ingredienser som hyaluronsyre og jojobaolie.

Ole Henriksen Nurture Hygge HydraClay Detox Maske

Denne lækre maske fra vores allesammens yndlings-Ole er især god til dig, der har brug for en maske, der både renser og fugter. Masken indeholder nemlig kaolin, som renser din hud i dybden og botaniske olier, som giver din hud masser af fugt.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Vågn op til lækker, gennemfugtet hud med denne maske fra Clinique, som du blot påfører, før du går i seng. Denne maske er allergitestet, parfumefri og velegnet til alle hudtyper, som trænger til fugt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og