Sådan lægger du den perfekte nytårsmakeup

Indeholder reklamelinks

Nytårsaften er lige om hjørnet og en perfekt anledning til at gå lidt mere crazy med makeuppen, end man måske ellers gør. Med lange øjenvipper, glitter og smukke kysselæber, kan du ikke undgå at blive nattens dronning. Vi guider dig til looket her:

1: Sørg for at have renset din hud godt og giv den et lag fugtighedscreme og slut af med et lag primer, så du har et perfekt fundament til en makeup, der holder hele aftenen.

Ansigtscreme fra Clarins, 399,95 kr. // SOS Primer fra Clarins, 269,95 kr.

2: læg en dækkende foundation over hele ansigtet med en fugtet beautyblender, og sørg for at arbejde produktet godt ind i huden. (Tip: gør din beautyblender fugtig med en setting spray for et mere holdbart resultat)

Setting Spray fra Urban Decay, 225 kr. // Foundation fra Fenty, 285 kr. // Beautyblender, 135 kr.

3: Med en concealer dækker du eventuelle rander under øjnene og små urenheder.

Concealer fra Dior, 240 kr.

4: Påfør blush på æblet af kinden, og blend det op langs kindbenet for at gøre det mere defineret.

Glamgoals-palette fra Irina The Diva, 299,95 kr.

5: For at give huden en masse lækker shine og glow, lægger du en highlighter på toppen af kindbenet. Blend highligter og blush sammen for et ensartet og naturligt resultat.

Setting Spray fra Too Faced, 280 kr. // Eyeshadow primer fra Urban Decay, 120 kr.

6: Påfør et lag øjenskyggeprimer og læg derefter et tyndt lag setting powder, så din øjenskygge holder all night. Med en lys farve lægger du et lag øjenskygge på hele øjenlåget og i øjenkrogene samt lige nedenunder de nederste øjenvipper.

Øjenskyggepalette fra Kat Von D, 410 kr. 

7: Læg en lidt mørkere øjenskygge i samme farvenuance på øjenlåget, og stop når du når globelinjen. Med en tyndere børste lægger du et endnu mørkere lag øjenskygge fra midten af globelinjen og ud mod kanten – væk fra næsen. Blend øjenskyggerne sammen for et ensartet udtryk, før du lægger et lag glimmer i midten af øjenlåget og under globelinjen samt i øjenkrogen.

Mascara fra Clarins, 224,95 kr. // Falske øjenvipper fra Duff Lashes, 489, 95 kr. 

8: Læg masser af mascara på vipperne. Kan du godt lide et rigtig dramatisk look, kan du eventuelt påføre et sæt falske øjenvipper og flydende eyeliner. (Pssst.. Hvis du vil have hjælp til, hvordan du bedst påfører dine falske vipper, finder du en guide til det her)

Øjenbrynspen fra MAC, 169,95 kr. // Øjenbrynsgel fra Kenny Anker, 229,95 kr.

9: Fyld dine bryn ud for at gøre dem mere markante og ensartet. Afslut med en klar brow gel for at få hårene til at sidde hele aftenen.

10: Læg en nude lipliner og masser af gloss på læberne.

Lipliner fra MAC, 144,95 kr. // Lip Gloss fra Fenty, 155 kr.

11: For et ekstra holdbart resultat, slut da af med et lag setting powder på de steder i ansigtet, hvor du har tendens til shine. Fjern det synlige setting powder med en fyldig makeuppensel og slut af med et lag setting spray, og du er klar til et brag af en nytårsaften med en makeup, der kan holde helt indtil den lyse morgen.

LÆS OGSÅ: Get The Look: Den perfekte eyeliner

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være