[single_post_category_name]

Christiane: Disse produkter har jeg ALTID i min makeup-pung

ANNONCE for NiceHair

Jeg elsker make-up og jeg elsker at prøve nye ting af. Men når jeg finder noget, der virker, så holder jeg altså fast i det og så bliver det en del af min faste rutine og altid noget, man kan finde i min make-up pung.

Min make-up pung består dog ikke kun af klassiske make-up produkter. Jeg sørger for, at der også er noget til mit hår og  min hud, for hvis mit hår og min hud ikke spiller, så kan jeg proppe nok så meget make-up på uden at resultatet bliver godt!

MINE FAVORITTER

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser: Jeg vasker ikke mit hår hver dag for ikke at slide for meget på det. For at undgå at det bliver totalt fedtet at se på, så bruger jeg denne tørshampoo, der får mit hår til at se rent og lækkert ud ved at absorbere overskydende fedt i håret. Som en ekstra fordel for mig, som har meget fint hår, så tilføjer den også lidt struktur og volume til håret – and that I like! Den kommer i en smart travel size, så jeg kan have den med mig på farten og friske op.

GHD Narrow Dressing Brush: Okay, en børste?!, tænker du måske. Men ja! Denne touperingsbørste er essentiel for mig, da den hjælper mig med at skabe maks volume i mit hår, som ellers er totalt fladt, hvis det ikke får lidt hjælp. Jeg bruger den desuden til at skabe en helt skarp skilning i mit hår med spidsen af hårdbørsten.

Wella Sp Luxeoil Reconstructive Elixir: Sidste hårting, men ikke desto mindre en lifesaver for tørt hår. Jeg kan godt være ret skrap ved mit hår med at få det farvet og masser af produkter. Derfor er det også vigtigt for mig at give det masser af kærlighed med denne genopbyggende olie, som øjeblikkeligt gør mit hår sundere og blødere med sit indhold af arganolie, mandelolie og jojobaolie. Love it! Jeg påfører den i vådt hår og har den med i min taske, så jeg lige kan forkæle håret i løbet af dagen.

 

Lancôme Hypnôse Mascara: Ingen make-up pung uden en mascara! Jeg har lyse, skandinaviske øjenvipper og hvis jeg ikke får noget farve på dem, så kan man nærmest ikke se dem. Denne mascara lover fuld volume og 6 gange mere fylde, og jeg må bare sige: it’s true.

Irina the Diva lipstick – 001 Tempted: Jeg synes, at lidt farve på læberne er med til at runde looket af. Til fest må der gerne være knald på farven, men til hverdag sværger jeg til en mere nude look. Der er denne læbestift et perfekt match med sit semi-matte udtryk, der giver et eksklusivt touch, synes jeg. Den er højpigmenteret, så man ikke behøver at proppe en masse på, der farven straks kommer frem – og så er den vegansk!

COOLA Mineral Face Sunscreen Cucumber Matte SPF 30: Jeg bruger solcreme (og med en høj faktor!) hele året rundt for at passe på min hud og mine pigmentpletter, som dårligt tåler solens stråler. Jeg synes tit, at solcreme kan være en lidt klistret affære, der lægger sig som en hinde på min hud – men ikke denne fra COOLA. Den er silkeblød at påføre, trænger hurtigt ind og så har den en matterende effekt, så man ikke render rundt med det der glinsende udtryk, som mange solcremer giver. Desuden indeholder solcremen hybenrosekerneolie, der er rig på C-vitamin, hørfrøolie, der tilføjer omega 3, og økologisk sheasmør, som både udglatter og fugter, så jeg også giver min hud pleje samtidig med.

 

Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo: Den smarteste lille stick med en highlighter i den ene ende og en blush i den anden, hvilket jeg elsker, når man får flere produkter i ét, så man ikke skal rende rundt med 1000 forskellige ting i sin make-up pung. Faktisk bruger jeg den også på øjnene eller på læberne, når jeg er på farten og ikke kan have alle mine produkter med. Der er den her helt genial.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide