Forårets beauty nyheder

Foråret er kommet og det samme er de nye beauty nyheder, som vi ikke kan vente med at tilføje til vores badeværelseshylde, for vi elsker at finde nye favoritter blandt den nyeste teknologi og ypperste ingredienser. Lad dig inspirere her til nogle af forårets lækre musthave til din hud og dit hår, som både indeholder helt nye produkter og gamle kendinge, som er forbedret i deres formularer for større effekt og velvære.


Lavinde Refreshing Micellar Water: Hvis du ikke har levet under en sten de seneste år, så kender du helt sikkert til miraklet kaldet micellar water, hvis molekyler binder makeup og snavs fra huden til sig og er yderst blid og skånsom mod huden. Lavinde har kastet sig ud i deres bud, og først og fremmest elsker vi, at den er anbefalet af Asthma Allergy Nordic, så vi med god samvittighed kan anvende den på vores sarte hud og øjenområder, hvor den aktivt fjerner makeup og samtidig beroliger og køler din hud takket være kombinationen af vitamin B5, aloe vera og allantoin.

Clarins Moisture-Rich Body Lotion: En gammel og elsket kending til kroppen, men nu med en forbedret formel med et højere koncentration af sheabutter og en blanding af organiske planteekstrakter, som giver huden ultimativ komfort og øget hydrering. Den nye formel er grønnere og lavet af 88 % naturlige ingredienser.

 

Redken Acidic Bonding Concentrate shampoo og conditioner: Redken har netop introduceret en hårplejerutine for at reparere skadet hår, for en hårtransformation som giver øjeblikkelige resultater. Dette alt-i-et system giver intensiv pleje og beskyttelse mod at hårfarven falmer – til alle hårtyper og hårteksturer.

 

La Roche Posay er nu klar til at relancere fugtfavoritten Hydraphase. Den nye opdaterede formel indeholder et højt niveau af hyaluronsyre og termalsk kildevand fra byen La Roche-Posay, som tilsammen giver en fugtet hud i 72 timer! Den fåes både i en light og en rich version, så du kan tilpasse efter årstiden og din huds behov.

 

Lavinde Copenhagen Ultimate Length Mascara er en helt fantastisk astma- og allergivenlig mascara, der giver smukke og synligt længere vipper over tid. Denne rige og intense mascara separerer vipperne til perfektion, og rammer dine øjne ind på smukkeste vis. Udover at give en fantastisk længde, så er Lavinde Copenhagen Ultimate Length Mascara beriget med et nærende serum, der hjælper dine vipper til at gro, og giver den rette pleje og næring til vipperne.

 

Hvilken bedre måde at gå sommeren i møde end med smukke, farverige og velplejede læber? Clarins Lip Oil Shimmer – 06 Pop Coral er en lækker og plejende olie til læberne med økologisk macadamia, hasselnød og økologisk jojoba, så læberne beskyttes mod udtørring samtidig med at du får tilføjet a pop of colour.

Solbeskyttelse er alfa omega og denne nye udgave fra Vichy, Vichy Capital Soleil Solar Sollotion, er oplagt at tilføje til skønhedsrutinen, da den udover at indeholde SPF50+ mod UVA- og UVB-stråler også indeholder hyaluronsyre og glycerin, der tilføjer huden fugt. Som en ekstra bonus er den endda formuleret med mere respekt for havmiljøet.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og