Kæmper du også med kruset og flyvsk hår?

HAIR vitaminer

Bliv smuk fra det indre til det ydre med HAIR vitaminer. Disse lækre gummies består af essentielle ingredienser til håret. Bamserne indeholder en ideel kombination af Biotin, Acelora, Folsyre og hele 8 andre specielt sammensatte næringsstoffer.

HAIR Vitamin gummies har en dejlig lækker smag af solbær, og du finder hele 60 bamser i en bøtte svarende til en måneds forbrug. Den daglige dosis er 2 vitaminer, og det er anbefalet af man spiser dem i 3 måneder for at opnå de bedste resultater.

Berthelsen Beauty Bear® HAIR Kapsler er veganske kapsler med sunde næringsstoffer til dit hår, ligesom de populære HAIR Vitamins. De små kapsler er nemme at synke, og indeholder alle 8 B-vitaminer, A-vitamin, zink og agerpadderokke ekstrakt med højt naturligt indhold af silicium.

Den daglige dosis er 1 lille kapsel om dagen, og bøtten indeholder 60 kapsler, så man har til 2 måneders forbrug.
HAIR Kapsler er ideelt til dig, som ønsker flot og smukt hår, og som kan opnås med 1 lille kapsel om dagen.

ANNONCE FOR BERTHELSEN NATURPRODUKTER

Så er du ikke alene! Mange af os kæmper med ustyrligt og kruset hår; især om vinteren. Møgirriterende, ikke? De fleste af os drømmer om sundt hår, men ofte efterlader vinteren os med kruset, tørt og trist hår at se på. Vi har samlet en række råd, der kan hjælpe dig med at få styr på dine krusede lokker. 

Pssst. Hvis du kunne tænke dig at opleve, hvad vitaminer rettet mod dit hår kan gøre af underværker, har vi fået lov til at dele en rabatkode, som giver dig 15 % på dit køb. Koden er: Chrichri15 og virker på hjemmesiden www.beautybear.dk 

Hvad er årsagen til kruset hår?

Der kan findes flere forskellige grunde til, at håret kruser og lever sit eget liv. Først og fremmest er vinterens faldende temperaturer med til at gøre håret mere tørt og elektrisk. Det gør hårstråets overflade mere ru og flosset. Resultatet?
Filtreret og kruset hår. Har du derimod velfugtet og sundt hår, hvor hårstråene er blanke i overfladen, skaber det knap så meget friktion mellem hårstrående. Mangler dit hår fugt, vil hårstråene i det øverste lag også udvide sig og lukke luft ind. Det medfører, at du nu har det krusede og elektriske look og gør dine stakkels hårstrå mere skrøbelige og i fare for at knække. Øv!

En synder til kruset hår kan også være mangel på protein, som også er almindeligt for tørt eller skadet hår.  Ud over vinterens temperaturfald kan fugtigt vejr også være en synder og erstatte sundt hår med krusede lokker.

Selvom vi elsker krøller, kan de også være mere tilbøjelige til at ville kruse. Det skyldes, at krøllet hår har tendens til at være mere tørt – og som nævnt er tørt hår desværre tit en direkte billet til krus. Derudover vil fint og tyndt hår også gerne kruse. Det gør det, fordi disse hårtyper er lette, og derfor bliver kruset ikke tynget ned, som hos tykt hår. Så er det, at håret får sit eget liv. Men fortvivl ej! Om du har krøller, fint eller tørt hår, kan du stadig få styr på kruset og få skinnende og sundt hår.

Skær ned på hårvaskene

Hvis du kæmper med tørt hår, kan du prøve at holde dig til at vaske hår to eller tre gange om ugen. Vasker du håret ofte, fjerner du mere end skidt og snavs. Du vasker nemlig også hovedbundens naturlige olier væk. De olier der skal hjælpe med at holde på hårets fugt.

Nu når vi snakker om hårvask og bad.  Om vinteren elsker vi varme bade ligeså højt, som Rachel elsker at shoppe. Desværre elsker vores hår ikke de varme bade. Det varme vand gør nemlig hårstråets overflade ru og flosset. Det udtørrer håret og giver hårstrået lyst til at skrige på fugt (= kruset hår).  Du behøver ikke tage bad i iskoldt vand, men vil du gerne beholde et look med sundt hår, kan du med fordel skrue lidt ned for temperaturen, så det er ’varmt’, men ikke ’brændende varmt’. Det vil din hud i øvrigt også takke dig for.

Glem aldrig balsam

Vi kan ikke understrege vigtigheden af balsam, når du vasker hår nok. Derudover kan en leave-in-balsam være din bedste ven, hvis du kæmper med kruset hår. Leave-in-balsam giver både fugt og er et effektivt stylingredskab til at tæmme flyvske og krusede krøller, så du igen får lækre lokker og sundt hår at se på. En leave-in-balsam bruges i hårets spidser, når du har været i bad. Har du ikke en, kan du ofte bruge din foretrukne balsam. Tag en mængde, der svarer til størrelsen på en mandel, og fordel den i det våde hår, efter du har været i bad.

Vi anbefaler også, at du forkæler dit hår en gang om ugen med en god hårkur med fugt. Fordi velfugtet hår=mindre krus!

Pas på, når du tørrer hår

Hvis ikke du vidste det, så kan man faktisk tørre håret forkert. Eller din måde at tørre hår på, kan i hvert fald have en uhensigtsmæssig effekt på dit hår, hvis du går lidt for meget til den med håndklædet. Det er vigtigt, du ikke frotterer håret med dit håndklæde. For meget action med håndklædet vil kun give mere kruset hår, knuder og knækkede hårstrå.  Vi anbefaler i stedet, at du klemmer vandet forsigtigt ud af håret med håndklædet og lade det lufttørre, eller tør det med hårtørreren på lav varme. Du kan med fordel forsøge dig med mikrofiber håndklæder, bambushåndklæder eller en t-shirt i bomuld. Det er mere skånsomt for håret.

Tænk over, hvordan du børster håret

Som nævnt skyldes kruset hår, at dit hår er tørt og har nemt ved at knække. Derfor bør du også passe på, når du reder dit hår igennem. Ligesom friktion ved for voldsom håndklædebrug kan give kruset hår, kan du også få problemet, hvis du børster håret for meget.  Det er vigtigt at få håret børstet, så du får fordelt hovedbundens naturlige olier.

Forsigtighed er nøgleordet. Du kan prøve at rede håret forsigtigt igennem med en bredtandet kam eller fingrene, mens du har rigeligt med balsam i håret. Start ved hårspidserne og arbejd dig langsom op i længderne for at minimere risikoen for knækkede hårstrå. Især hvis du har krøllet hår, er den bredtandede kam et godt redskab i kampen mod de krusede lokker. Har du glat hår, kan du udskifte kammen med en rundbørste eller børster af naturlige fibre. Det kan være med til at sikre dig glansfuldt og sundt hår.

Varmebeskyt håret mest muligt

Varme er en fjende, når det handler om at bekæmpe kruset hår. Derfor er det vigtigt, at du bruger en god varmebeskyttende spray, hvis du glatter hår. Sænk temperaturen på hårtørreren og brug gerne en olie til hårets spidser. Hvis du har for vane at tørre hår med headbanging-moves, anbefaler vi, at du i stedet for at blæse håret i alle mulige retninger, tørrer håret i en retning eller bare holder hårtørreren over håret. De mange blæse retninger kan nemlig give mere krus og flere filtrede knuder.

Sundt hår starter indefra

Selvom du kan hjælpe dit hår udefra ved at følge de overstående råd, er det stadig vigtigt at give håret de bedste forudsætninger indefra. I Beauty Bear Hair Vitaminer kombineres den ideelle sammensætning af vitaminer og mineraler, der kan være med til at give dig langt, sundt og glansfuldt hår.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være