Sådan får du Christianes signatur-look

ANNONCE for Nicehair.dk

 Er du lige så vild med Christianes voluminøse, krøllede hår, som vi er? Så læs med her, hvor vi guider dig til looket step by step og til produkter, du skal bruge, helt fra du står under bruseren til du er klar til at træde ud af døren med to-die-for-lækkert hår.

 

Sebastian Dark Oil shampoo og conditioner vasker dit hår rent og giver samtidig volume og glans til håret. Den lækre Sebastian Dark Oil gør håret skinnende, silkeblødt og fyldigt, og der fordeles 1-2 pump i håret fra midten og ud til spidserne, og så er basen på plads, så du kan begynde at style.

Sebastian Volupt Spray giver en fantastisk volume, når det tilføres i det våde hår takket være en teknologi, som sikrer volume helt nede fra hårrødderne. Herefter føntørres håret – her er GHD Helios hairdryer gudsbenådet, som giver salonkvalitet – med en rundbørste fra GHD size 3, så du kan styre lokkerne, mens du føntørrer og give håret et blødt fald.

Start med at spraye Sebastian Shine Define i håret, som er både varmebeskyttende og giver ekstra holdbarhed til din styling, hvorfor den er vigtig at bruge, inden du går i gang med at krølle håret med GHD Curve Creative Curl Wand, som skaber de perfekte, naturlige krøller. Mens krøllerne stadig er varme sprøjter du dem med Sebastian Shine Define igen for et give et let hold og finish. Når krøllerne er kølet helt ned, skal du redde dem igennem med GHD Paddle Brush. Yes, vi vil have, at du redder krøllerne ud. På den måde opnår du det bløde og bølgende udtryk, som Christiane mestrer.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450