[single_post_category_name]

Sådan slipper du af med uønsket hårvækst på en skånsom og effektiv måde

Dag efter dag griber du skraberen. Bruger epilatoren. Har en månedlig aftale hos din voks-dame. Mulighederne er mange for at fjerne uønsket hårvækst, men fælles for dem alle er, at hårfjerningen skal vedligeholdes, for ellers pibler de små hår frem igen. Men der er en metode mere, som sørger for, at du kan vinke farvel til hårvæksten for good. Nemlig permanent hårfjerning med laserbehandling.

Det lyder måske voldsomt med laserstråler mod nogle meget sarte områder på din krop. Men det er faktisk en af de mest skånsomme måder for din hud at få fjernet hårene fra de skrøbelige hårsække, hvor der ved de andre metoder nemt kan opstå indgroede hår og røde knopper. Laserlyset ødelægger nemlig kun hårsækkene, men ikke den omkringliggende hud.

Er permanent virkelig permanent?

Svaret på det spørgsmål handler om, hvilken metode du anvender. For du kan sagtens købe udstyr til hjemmebehandling, men det bliver aldrig et permanent resultat som det, en kosmetisk laserklinik kan tilbyde. Her får du desuden kyndig vejledning og avanceret udstyr, der netop kræver erfaring og vide for at anvende.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger er individuelt, da det afhænger af de hår, du skal have fjernet. Permanent hårfjerning virker bedst på mørkere hår, ligesom effekten er større på grovere hår, selvom den udviklede laserteknologi også kan fjerne finere hår. Dertil kommer området på kroppen, hvor du kan få laserbehandling af både ansigt, ryg, ben og bikinilinje. Grunden til, at du skal have flere behandlinger end én, er, at laserlyset kun ødelægger de hårsække, der er i vækst og ikke dem i hvilefase.

Men du vil dog også opleve, at de hår, der endnu ikke er ramt, vil vokse langsommere des flere handlinger, du har været igennem. Ligesåvel er det ikke unormalt at opleve hårfri perioder efter behandlingen. Så der er faktisk ofte en sidegevinst ved laserbehandlingen, mens du venter på det permanente resultat.

Du kan læse mere om permanent hårfjerning med laserbehandling på Laserklinikken Cosmo Laser, der er en kosmetisk klinik i København, Aarhus og Hørsholm, som også tilbyder behandlinger med filler, botox og rynkebehandling. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide