5 lækre skønhedsprodukter til under 150 kr.

ANNONCE FOR nicehair.dk

Vi elsker beautyprodukter, men vi elsker ikke altid prisen. Heldigvis kan man sagtens finde lækre produkter, der virker og giver følelsen af at være velplejet og groomet uden at blive ruineret. Vi har fundet fem skønhedsprodukter til både hår og ansigt, som vi elsker, til under 150 kroner. That’s not to shabby, right?

Wella Color Fresh er en mild skyllefarve uden ammoniak, der giver dit hår masser af glans og frisker din hårfarve op. Den findes i et hav af nuancer, så du kan finde det rette match til lige netop din hårfarve og ønske om at fremhæve en mere kold eller varm tone i håret. I en flaske er der til cirka 1-2 behandlinger alt efter hårets tykkelse og længde, og resultatet holder til cirka 10 hårvaske.

 

Wella er virkelig et mærke, som formår at lave lækre produkter til penge, hvor vi alle kan være med. Tag eksempelvis denne Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask, der er en intens kurbehandling, som plejer tørt og stresset hår, så det igen opnår sin fulde vitalitet. Håret får tilført masser af fugt og nærig, og masken indeholder blandt andet vitamin E, der beskytter mod yderligere stress, og Gojibær, som er kendt for at være ekstremt rig på vitaminer, mineraler og peptider.

En tørshampoo er nærmest et must hos enhver til at friske håret op og springe en hårvask over. Sebastian Drynamic er en virkelig effektiv lille sag af slagsen, som ikke kun opsuger det overskydende olie fra håret, men også giver mere volume, en mat finish og gør håret nemmere at style.

Efter en lang dag findes der så noget bedre end at forkæle sig selv med et glas rødvin, en god film og en sheet mask? We don’t think so. Rodial Vit C Face mask gør det hele lidt mere luksuriøst, og masken sørger for at give dig en frisk og strålende hud. Vitamin C giver nemlig glød og en mere ensartet hudtone med en lysnende effekt, hvilket især gør den velegnet til pigmenteret hud – men alle hudtyper har godt af vitamin C.

Origins Ginzing™ Energy-Boosting Gel Moisturizer er en vidunderlig og oliefri creme, der kickstarter hudens fugtniveau.  En travl og stresset hverdag sætter sig tit i huden og denne creme er med til at få huden tilbage i balance takket være blandt andet den legendariske fugtbooster penax ginseng og koffein, der effektivt og hurtigt genopbygger hudens naturlige glød og giver dig en lækker og sund udstråling.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og