[single_post_category_name]

Her er de bedste produkter til fyldige bryn

Annonce for Nicehair

Øjenbryn. En gang skulle de helst være lige så tynde, som spidsen på en blyant, men med årerne er der kommet mere og mere fylde tilbage på brynene, der nu gerne må være buskede og fyldige. Selvom du ikke længere skal skamplukke dine bryn, så kommer de fyldige bryn ikke altid af sig selv. Så hvordan skaber du et bryn-look, der vil få selv Cara Delevingne til at misunde dine velformede bryn? 

For det første skal du bruge en super-tynd blyant for at kunne fylde små huller i dine bryn ud og skabe en generel bedre og ensartet tæthed i ens øjenbryn. NYX Prof. Makeup Micro Brow Pencil er en ultrafin øjenbrynspen, så du let og elegant kan tegne små hårstrå, så brynene kommer til at se mere fyldige og definerede ud.

 

 

Når hullerne er udfyldt, skal brynene farves op, så de virkelig kommer til deres ret – især hvis du har lyse hår, skal der noget farve på brynene til at markere dit ansigt. GOSH Brow Kit Sourcils 001 er en absolut must-have palette til øjenbryn. Paletten indeholder 3 forskellige farver; en lys, medium og mørk brun, som du kan mikse, så du opnår den perfekte farve for dig. I paletten er der også en vokscreme der former og holder brynene på plads.

 

En bryngele hjælper dig med at frisere og holde øjenbrynshårene på plads hele dagen. L’Oreal Paris Cosmetics Brow Artist Plump & Set er en bryngel med farve, så du udover at holde øjenbrynshårene på plads også tilfører dem farve, så de efterlades let markerede.

 

Vil du hellere have en gel, der er gennemsigtig, så du ikke tilføjer yderligere farve til dine optegnede bryn, så er denne Xlash Xbrow Eyebrow Gel fantastisk med sin holdbarhed på op til 12 timer samtidig med at den er vandfast. Den lette og transparente formel tæmmer uregérlige bryn, og retter brynene til uden at det kan ses.

En bryn- og vippebalsam, der blødgør og tilfører fugt, shine og pleje til dine øjenbryn er også et must have. RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner er med til at give mere fyldige og definerede bryn. Den er bygget på en unik formel, som stimulerer brynene til en mere fyldig og tæt vækst, samtidig med at de plejes med fugt.

 

 

En serum kan også hjælpe på fyldigheden i dine bryn, og her er Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing helt speciel med sine aktive og komplekse ingredienser, som påføres på brynene én eller to gange dagligt og derved vil det stimulere hårsækkenes vækst, så du får fyldigere og stærkere bryn. What’s not to like!

 

Hvis du ikke orker, at du hver evig e.n.e.s.t.e dag skal farve dine bryn op, kan du også vælge at farve dem – og det behøver du ingen frisør til at gøre for dig. Med Hanne Bang Brynfarve (yes, den din mor også brugte – den holder stadig!) kan du let farve dine øjenbryn med et resultat, der holder i flere uger.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide