[single_post_category_name]

Sådan får du din læbestift til at holde længere

Annonce for Nicehair

Læbestift kan virkelig sætte prikken over i’et på din makeup og tiltrækker automatisk opmærksomheden til de farvede læber. Men desværre er det et af de skønhedsprodukter, som hurtigt forsvinder ved brug. Hvis du også hader at skulle løbe på toilettet hver femte minut for at genopfriske læbestiften, så følg disse simple trin der sikrer dig at læbestiften bliver på sin plads i længere tid.

Step 1: Eksfoliering

Du eksfolierer garanteret din hud fra tid til anden for at fjerne døde hudceller og fornye huden, men hvorfor ikke også gøre det på læberne? Her sidder der også gammel hud, som gør det sværere for læbefarven at trænge igennem og sidde fast. Ecooking Lip Scrub er en peelende sukkerscrub til læberne, som udover at gøre læberne klar til læbestift også plejer, blødgør og beskytter dine læber med sit indhold af E-vitamin, sheabutter og abrikoskerneolie.

Step 2: Læbepomade

Det er vigtigt, at læberne er gennemfugtede, før du lægger din læbestift, så den ikke lægger sig i kager i revnerne på læberne. Rønsbøl Lip Balm er et super effektivt og plejende produkt, der giver en masse fugt. På grund af den lette konsistens er den desuden særligt god at bruge som base under læbestift.

Step 3: primer

GOSH Fix It! Lip Primer 001 Clear er enhver makeupartists hemmelighed, når det kommer til perfekte læber, da den gør det muligt at definere læberne til perfektion, da den sikrer at læberne holder sin form og forbliver mere faste end før. Står du og mangler en primer, der giver dig de bedste forudsætninger for et langtidsholdbart resultat og får dine læber til at stå knivskarpt når du har din læbestift på, så er denne her det helt rette svar.

Step 4: Lipliner

En lipliner tegner du langs kanten af dine læber. Det er med til at få dine læber til at synes større samtidig med at det sørger for, at din læbestift ikke løber udenfor læberne. Clarins Lipliner Pencil – 06 Red er en luksuriøs lipliner, som er beriget med jojobaolie, så den glider let og fejlfrit på læberne. Den definerer læbekonturerne og har et højt indhold af farvepigment, hvilket giver et meget holdbart resultat.

Step 5: læbestift

Nu er vi endelig kommet til det step, at du faktisk skal påføre din læbestift. YSL Rouge Pur Couture Lipstick – 1 Le Rouge er en ikonisk og luksuriøs læbestift, der giver en satinblank finish til dine læber. Den er højpigmenteret, hvilket betyder, at du ikke skal påføre læbestiften særligt mange gange til dine læber for at opnå en intens og smuk farve. Som en bonus er læbestiften med til at pleje og forebygge mod aldring.

Step 6: pudder

Det sidste step kan godt lyde lidt skørt, for nu skal du pudre dine læber. En løs pudder som Youngblood Mineral Rice Setting Powder er med til at din læbestift holder hele natten. Du børster forsigtigt læberne med en blød pudderbørste, så farven fikseres på dine læber, inden du dupper et sidste lag læbestift på læberne.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide