[single_post_category_name]

Christiane: Sådan reparerer jeg mit skadede hår

Reklame for Nicehair

Al den styling og hårfarvning mit hår ofte bliver udsat for, sætter virkelig sit præg på mit hår og skader det. Det kræver virkelig intensiv pleje at få mit hår tilbage på ret køl, så det igen er stærkt, blankt og sundt. Jeg er næppe den eneste, der en gang i mellem kæmper med at få repareret mit skadede hår, så nedenfor vil jeg dele de produkter, jeg tyr til, når mit hår skal have et boozt i kampen mod skadet hår.

 

Sebastian No Breaker Hybrid Bonding And Styling Leave-In Spray

 

Selvom mit hår er skadet, så kan jeg altså ikke gå ud af døren uden at have sat mit hår – I love højt hår, og det er mit hår ikke just uden lidt hjælp. Derfor bruger jeg Sebastian No Breaker Hybrid Bonding And Styling Leave-In Spray, som giver masser af volumen og samtidig er med til at styrke hårfiberen og reparerer selv de mest alvorlige brud. Den garanterer op til 99 % færre knækkede hår og jeg kan tydeligt mærke forskel på mit hår, når det er i en dårlig periode og jeg bruger denne!

 

Sebastian Penetraitt Repair serien

Når mit hår har det værst, så skifter jeg til Sebastian Penetraitt Repair serien under bruseren. For serien er netop udviklet til skadet hår. Sebastian Penetraitt Repair Shampoo beskytter og styrker stresset hår imod skader fra afblegning, varme og slitage, mens Sebastian Penetraitt Repair conditioner er en lækker reparerende balsam. Denne balsam beskytter og styrker stresset hår imod skader, når det er vådt og mest sårbart. Dette produkt modvirker filtret hår og gør tørt og kedeligt hår blødt og skinnende. Til sidst så plejer jeg med yderligere Sebastian Penetraitt Strength Treatment, som er en rigtig god styrkende hårkur og den ultimative redning til et ødelagt og skadet hår. Den går nemlig ind og reparerer det enkelte hårstrå.

 

Flere masker!!

Jeg elsker hårmasker – de gør bare så meget godt for mit hår. Så når mit hår er skadet, så er det bare om at mask up! Derfor er jeg også svært glad for Nioxin Hair Repair Mask, som er en dybdevirkende hårmaske, der er med til at styrke håret, forhindre eventuelle skader samt reducere knækkede hårstrå.

 

Jeg bruger også Wella Sp Repair Mask, som også er skabt til at reparere håret med op til 100% allerede efter første behandling og beskytter håret mod yderligere skader. Masken giver også en flot glans til mit hår og giver virkelig fornyet styrke til mit hår.

 

Wella Fusion Intense Repair

Jeg vil virkelig også gerne slå et slag for serien Wella Fusion Intense Repair, som virkelig også er en life safer for mit hår. Serien bygger på spidersilk, som er et af de stærkeste fibre i naturen og hjælper med at genoprette hårfibrene. Resultatet er virkelig et blødt og modstandsdygtigt hår, som virkelig er en gave til mit hår, når det er blevet farvet. Wella Fusion Intense Repair Shampoo efterlader mit hår rent og plejet, mens Wella Fusion Intense Repair Conditioner beskytter mod knækkede hårstrå. Wella Fusion Intense Repair Mask er en super skøn og luksuriøst cremet hårkur, der er ideel til et hår der farves og styles ofte.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide