[single_post_category_name]

Efterårets trend: Så let laver du naturlige krøller

Reklame for Nicehair

Vi drømmer om bløde, naturlige krøller, der falder ned ad ryggen. Meeeeen vi må desværre indrømme, at det ikke just er sagen her på redaktionen med vores fine, skandinaviske hår. Heldigvis så kan vi “snyde” og skabe de flotte krøller selv, og vi giver dig her en step by step guide til netop det.

 

Step 1

Det er vigtigt at tilføre fugt til håret for at få et holdbart look til slut. Serien Sebastian Hydre er propfyldt med ingredienser, der giver masser af fugt. For eksempel er shampooen og balsamen beriget med B-vitamin, som forstærker hårets elasticitet og efterlader håret velplejet og sundt.

 

Step 2

Når håret er håndklædetørt, sprayer du Sebastian Flaunt Trilliant i håret, der er et varmebeskyttende produkt, der sørger for at holde håret sundt og blankt både under og efter styling med føntørrer eller glattejern. I det stadig fugtige hår putter du herefter Sebastian Whipped Créme i, der er en protein-rig, ultra-let crème, som tryller krøllerne frem i dit hår, når det herefter tørres.

 

Step 3

For at få dine naturlige krøller og fald i håret bedst muligt frem, skal du bruge en diffuser. Strukturen i diffuseren fra ghd gør det muligt at tilføre luft helt inde ved hårrødderne og der skabes et smukt voluminøst look. Den passer sammen med ghd Air Classic Hair Dryer, der er i højeste kvalitet og giver en utrolig kort tørretid.

 

Step 4

Har du helt fint, glat hår uden det mindste antræk til en lille smule krøl fra naturens side, så er step 4 for dig. For her sørger ghd Curve Creative Curl Wand for at lave de smukke krøller for dig. For at få krøllerne til at holde bedst muligt, skal håret sprayes med Ghd Curl Hold Spray, som er en krøllespray skabt til at reducere krus samt forbedre holdbarheden til krøller, der er lavet med en styler. Produktet hjælper til længere hold og mere elastiske og bløde krøller – og som en ekstra bonus beskytter sprayen også håret mod varmen fra din styler. Når hele håret er krøllet med ghd Curve Creative Curl Wand, så rod op i det med fingrene for at gøre udtrykket mere naturligt og slut af med Wella EIMI Glam Mist. Wella EIMI Glam Mist er en glansgivende spray, der fuldender det glamourøse look. Den giver et let hold, og hjælper med at beskytte håret mod høj luftfugtighed og UV-stråling. Dette betyder at håret ikke kruser, og samtidig er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Du kan i videoen nedenfor se ChriChris redaktør, Stine, gennemføre step 4 med de viste produkter. Vi er selv ret vilde med resultatet!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide