All I want for Christmas… er smukt hår!

Annonce for Nicehair

“I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need”, synger Mariah Carey – og hun kunne ikke have mere ret! For vi vil virkelig, virkelig, virkelig gerne bare have et hår, der spiller. Håret gør SÅ meget for ens udtryk og selvfølelse på dagen. Er det helt træt og fladt, så er det altså lidt som om, at vores humør er det samme. Men har du en god hårdag, kan du være flyvende! Og de dage vil vi gerne have flest af, så her har vi samlet en masse skønne hårprodukter, der hjælper med netop dette, og som derfor er pretty oplagte at ønske sig i julegave i år. For all we want for Christmas her hos ChriChri er et hår, der ser sundt, skinnende og stærkt ud!

ghd giftset deluxe

Der er altså en grund til, at ghd er et af de mærker, rigtig, rigtig, rigtig mange frisører tyr til, når de skal style dit hår nede i salonen. For ghd virker bare og er nogle af de bedste på markedet. Så hvis du mangler et nyt stylingjern og føntørrer, så er dette limited sæt i en lækker eksklusiv farve helt oplagt. De to produkter kommer i en utrolig flot og stor toilettaske i et luksuriøst, smaragdgrønt velour-look med præget mønster, der ligner firbensskind. Tasken er perfekt at bruge som smuk opbevaring af dine yndlingsredskaber hjemme hos dig selv, men kan også anvendes til praktisk og stilfuld transport af dine stylere, når du er på farten.

 

ghd Paddle Brush

En god børste er uundværlig, især hvis dit hår nemt filtrer eller har krusninger. ghd Paddle Brush er nemlig perfekt til at føntørre med, så du får fjernet krusningerne i håret, ligesom den skånsomt kører gennem håret og fjerner de filtrede spidser. Med det store børstehoved er det nemt at tage store sektioner af gangen, så derfor er børsten helt perfekt til mellemlangt/langt hår og dig med riiiiigtig meget hår.

 

Nioxin 3D Intensive Diaboost

En af de ting vi forbinder med smukt hår, er tykt og fyldigt hår. Derfor bliver du glad for at finde Nioxin 3D Intensive Diaboost under juletræet, for det er en intens hovedbundsbooster, der har til formål at få håret til at se væsentligt tykkere og mere fyldigt ud. Denne booster er både designet og testet til at kunne øge tykkelsen på hvert enkelt hårstrå, og er med en HTX teknologi, der tilfører både hår og hovedbund den rette mængde pleje. En sikker vinder mod tyndt og fladt hår.

 

weDo Professional Spread Happiness

I julegave kan man med fordel ønske sig noget, man ikke har prøvet før, så har du ikke prøvet weDo Professional Spread Happiness, så er det med at tilføje den til ønskesedlen asap. Det er en fantastisk duftmist til hår og krop, der forkæler dine sanser med den friske duft og bringer dig i godt humør.

 

Wella Sp Luxeoil Keratin Restore Mask

Du skal holde tungen lige i munden, når du skal stave til Wella Sp Luxeoil Keratin Restore Mask på din ønskeseddel – men det er al koncentrationen værd, for dit hår vil eeeeeeelske denne luksuriøse oliebehandling, som passer til alle hårtyper. Olier som argan, jojoba- og mandel styrker håret indefra og genopbygger hårfibrene, så hårets struktur forbedres og føles fantastisk blødt. Resultatet er et sundt og velplejet look.

 

Sebastian Dark Oil

Hårolie får dit hår til at se smukt blankt ud, så hvorfor ikke tilføje en lækker hårolie til ønskesedlen?  Sebastian Dark Oil er en hurtig absorberende hårolie, der trænger ind i hårstrået på ingen tid og med et udglattet, skinnende og fyldigt resultat. Olien kan bruges i både vådt og tørt hår, uden at du skal være bekymret for et olieret og fedtet slutresultat. Ps. olien beskytter også dit hår mod solens skadelige stråler – og solbeskyttelse er, som for din hud, noget af det vigtigste for at holde håret sundt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og