Disse beautyprodukter skal du ønske dig til jul

Indeholder affliatelinks

Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal ønske dig? Hvilke produkter der faktisk er værd at tilføje til ønskesedlen og giver et resultat? Det kan jo være en jungle! Derfor har vi testet løs, så du med ro i sindet kan tilføje disse beautyprodukter til ønskesedlen og vide, at du får nogle produkter, der gør det, de lover.

Mangler du en god dagcreme? Så skal du ønske dig La Roche-Posay Hydraphase Light Creme, der er en intensiv fugtighedscreme som giver øjeblikkelig glød samt en behagelig og blødere hud med 72 timers intens fugt. Konsistensen er helt utroligt lækker og let, og huden suger den til sig, så man hurtigt kan lægge makeup efter påførelse – men stadig med følelsen af at huden er gennemfugtet. Prikken over i’et er den skønne duft, der giver et pift af ren velvære.

 

På redaktionen elsker vi at dulle håret op og skabe flotte wavy bølger i håret, selvom vi naturligt er født med helt glatte lokker. Men – måske du kender problematikken – vores krøller kan sjældent holde til særligt meget fis og ballade, selv efter en storm af hårspray. Eller det vil sige, det kunne det. For efter vi er begyndt at bruge ghd Curly Ever After Curl Hold Spray, så holder vores krøller meget længere – og de krøller faktisk også bedre! Produktet sprøjtes i håret, inden du krøller det – og derfor virker det også varmebeskyttende, hvilket er skønt, så du ikke behøver et hav af produkter.

 

We just can’t get enough af denne Shiseido WASO Beauty Sleeping Mask med sin let kølende geleagtige konsistens med små perler af C-vitamin, der simpelthen giver et fugtboost uden lige. Resultatet er, at du vågner op med den blødeste hud! Denne maske er desuden vegansk, og med omtanke for miljøet, har Shiseido udviklet dette produkt med en vandbesparende formel i bæredygtig emballage.

 

Hvem kender ikke til mørke rander under øjnene? Well, efter at du har pakket en FOREO IRIS Eye Massager op fra under juletræet, så får du svært ved at genkende det problem. IRIS kanaliserer pulserende T-Sonic teknologi i en masserende bevægelse mod huden for at mindske synlige alders- og træthedstegn omkring øjnene, og produktet gør det lettere for huden at absorbere øjencreme og -serum samtidig med at hævede øjne, mørke rande, kragetæer, fine linjer og rynker bliver mindre synlige.

 

Når man har fundet en god mascara, så skifter man sjældent – for boy oh boy hvor kan det gå galt. Men vi vil alligevel slå et slag for, at du prøver at udskifte din sædvanlige mascara med Lavinde Copenhagen Ultimate Length Mascara, der er – hånden på hjertet – den bedste mascara vi endnu har prøvet. Den drysser ikke, den er nem at påføre og får godt fat i alle øjenvipperne – og så er den beriget med et nærende serum, der går dine vipper til at gro samt giver pleje og næring. Det er virkelig et win i vores bog, at den gør alle de ting oveni at være en ualmindeligt god mascara. Prøv den og du har fundet din nye yndlings mascara.

 

Tinted Moisturizer Oil Free Natural Skin Perfector SPF 20 fra Laura Mercier er en skøn farvet dagcreme, som øjeblikkeligt giver huden et perfekt ‘no makeup makeup-look’. Den blender godt ind i huden for et naturligt udtryk uden følelsen af at have en maske på, som vi nogle gange får, når vi bruger en lidt tungere foundation. Den lette, oliefri formel giver huden et shine-free look med et naturligt, demi-matte finish, og så plejer og beskytter den huden med Vitamin E og SPF 20.

 

Denne hårmaske vil dit hår takke dig for – og det kræver et minimum af effort fra din side af. For weDo Professional Nourishing Night Shift er en skøn hårmaske, som arbejder intensivt med dit hår, mens du sover. Her vil rige ingredienser som cupuacusmør reparere og nære håret i dybden, så du vågner op med velnæret hår, der efter en vask er blødt og lækkert.

Røde læber er både smukt, stilfuldt og en klassiker, og vi skal i hvert fald gå julen i møde med røde læber takket være Clarins Water Lip Stain – 09 Deep Red Water, som virkelig har overrasket os! Den er som en lipgloss i konsistens, men uden at klistre på læberne, når den er lagt. Den indeholder nemlig en innovativ vandformel, som giver et vildt holdbart resultat, hvor farven ikke smitter af, men bliver siddende hvor den skal. Og det mener vi virkelig. Der skal næsten vold til at få den væk, så du kan med ro i sindet kysse løs under misteltenen og spise løs af julemaden uden frygt for, at dine læber er efterladt farveløse. Lip stainen indeholder plejende ingredienser som økologisk aloe vera og økologisk hindbærvand, der blødgør og giver intens fugt samt næring til læberne.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og