Guide: Vi elsker svenske skønhedsbrands

Dette indhold er sponsoreret

Vores svenske naboer kan virkelig noget, når det kommer til hudpleje, make-up og andre skønhedsprodukter. Det er altid trygt at købe noget, som er produceret i skandinavisk regi, og her synes vi sagtens, at man kan overveje at købe noget svensk, hvis du trænger til at friske skabet ude på badeværelset lidt op.

LÆS OGSÅ: Undgå kemikalier i din make-up

Når du handler på nettet fra Danmark, kan du jo vælge at svinge forbi en svensk webshop. Vi anbefaler, at du gør din research grundigt, så du undgår en dårlig kundeoplevelse, for eksempel ved at læse andre brugeres oplevelser på omdomesstalle.se, som samler netbutikker i Sverige under nyttige kategorier og databaser.

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg er en klar favorit på det svenske marked. Egentlig producerede firmaet hudplejeprodukter med vægt på økologi, men i dag har de også udvidet til skønhedsprodukter skabt med vegetabilske ingredienser. Maria Åkerbergs naturligt udseende produkter er ret lækre at have stående i skabet.

Maréna Beauté

Det er den svenske makeup-artist Diarry Maréna, som har skabt mærket, der deler hendes efternavn. Hendes vision var at skabe et brand, som fungerer specifikt til kvinder med mørk hud og tilbyder et væld af valgmuligheder, om så du står og mangler et pudder eller foundation, eller hvis du leder efter noget make-up, som kan fremhæve dine øjne. Vi er vilde med Marénas produkter!

IsaDora

Det svenske mærke IsaDoras historie går helt tilbage til 1983, og firmaet blev stiftet i Malmø. De har et meget bredt sortiment, om så du er ude efter en ny smuk neglelak, en spændende læbestift eller bare en god mascara. Brandet står for kvalitet, og mange stifter bekendtskab med det i de helt unge år – men det betyder ikke, at IsaDora ikke kan bruges af voksne, tværtimod.

& Other Stories

Bor eller kommer du jævnligt i København eller Århus, kender du måske allerede & Other Stories, som efterhånden har gjort sig godt bemærket, når det kommer til mode. & Other Stories er måske mest kendt som et lidt mere hipt søstermærke til H&M, men vidste du, at firmaet også producerer beauty-produkter? Faktisk har de næsten alt det, du har brug for at have ved hånden eller i make-up-pungen, og de opdaterer løbende deres sortiment. Det bedste af det hele er, at det ikke koster en bondegård.

Carex Sweden

Der er ægte plante-power i Carex Swedens produkter. Carex specialiserer sig nemlig i at skabe produkter med naturlige og økologiske ingredienser. Det er et relativt ungt brand, som blev født i 2010, og de har fire brands i deres sortiment: Bionnex til den daglige hår- og hudpleje, lækre termiske produkter fra Celenes, Uvela til mor og barn – og Dr. Oil, som er olie til krop og hår.

Husk at tjekke op på EU-reglerne

Når du handler online mellem EU-lande, for eksempel i en svensk webshop, har du visse rettigheder. Dem kan du læse op på hos Forbrugerrådet Tænk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være