Kysseklare, fyldige læber uden indgreb

Info:

Lana Hamad er 31 år, mor til en lille dreng og bor i Nordsjælland. Hun har flere år på bagen som professionel makeup-artist, efter det udviklede sig fra at være en hobby til fuldtidsjob, mens hun studerede sociologi.

Hun har erfaring indenfor brudemakeup, rød løber og beauty-kampagner, og hendes kundekreds tæller Lina Rafn og Elvira Pitzner, samt brands som DUFF Beauty og GOSH.

Du kan følge Lana på Instagram under @beautybylanah.

Indeholder reklamelinks

Blev du ikke velsignet med fyldige læber fra naturens hånd, så frygt ej! Der er mange måder at snyde sig til større læber, uden at skulle ty til kosmetiske indgreb eller bruge en formue. Det er meget nemt, du skal bare gribe fat i din lipliner og følge denne guide til lækre, fyldige og kysseklare læber.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du de mørke rander til livs!

Eksfolier

Det er vigtigt at dine læber er velplejede for at få et lækkert resultat. Derfor er det altid en god idé at starte med en læbescrub, så du får eksfolieret døde hudceller og efterlader huden frisk og blød. Har du ikke en lipscrub, så kan man nemt lave en selv ved at blande sukker med en lækker olie, såsom kokosolie, mandelolie eller olivenolie. Brug fingeren eller en blød tandbørste masser i cirkulære bevægelser. Fordelen ved dette trin er også, at du øger blodcirkulationen i læberne og dermed får de allerede fra start en smule ekstra fylde. Afslut med vaseline eller din yndlings læbepomade.

Pro tip: Vil du give din læbescrub et ekstra kick, kan du evt. tilføje en lille knivspids chili eller ingefær, så du rigtig får sat gang i blodcirkulationen i læberne. Det er ganske ufarligt, og vil højst føles som en prikkende fornemmelse i læberne. Afslut med ren hyaluronsyre, for et fugtboost til dine læber.

Contour og highlight

Påfør en smule highlighter over din amorbue (overlæben), for at skabe illusionen af et løft. Har du ikke en highlighter, kan du evt. bruge en perlemor øjenskygge.

Pro tip: Påfør en smule bronzer under midten af underlæben for at skabe dybde og kontrast, så underlæben synes større. Husk at blende bronzeren godt ud!

Lipliner

Vælg en lipliner farve som er tæt på dine egne læbers farve. Den skal gerne være én nuance mørkere end den læbestift du skal have på.

Når du indrammer dine læber med liplineren, skal du følge læbens egen kant ude i siderne. I takt med at du bevæger dig ind mod midten af læben, kan du tegne lidt ud over kanten både på underlæben og på overlæben.  I dette trin har du også mulighed for at rette lidt på din læbeform, så de bliver helt perfekte. Har du eksempelvis lidt mere fylde i den ene side af læben, kan du med fordel tegne en smule mere over kanten på den anden side, så de ser mere symmetriske ud.

Pro tip: Fyld gerne siderne af dine læber lidt ud med liplineren, så du laver en 3D effekt, som er med til at skabe dybde og dermed en illusion af større læber.

Læbestift og gloss

Fyld dine læber ud med den læbestift du har valgt at bruge og afslut med en gloss på midten af læben, som giver en ekstra 3D effekt.

Voila, du er nu ejeren af de lækreste, mest fyldige læber!

Køb produkterne her: 

Labello Lip Scrub, Køb her

Læbepleje fra Clinique, Køb her

Contourpalette fra MAC, Køb her

Natural-ish Lip Liner fra Irina The Diva, Køb her

Natural-ish læbestift fra Irina The Diva, Køb her

Lipgloss fra MAC, Køb her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være