Tre life-changing produkter til din beauty-rutine

Indeholder reklame

Engang imellem oplever vi at blive introduceret for nogle beauty-produkter, der nærmest virker too good to be true. Du ved, den slags, der hurtigt får en permanent plads på skønhedshylden eller i toilettasken. Sådan har vi det med disse tre produkter, som du virkelig burde give en chance i dit liv, vi lover, du ikke vil fortryde!

LÆS OGSÅ: Få små, smukke krøller uden at ødelægge håret

Smuk hud med glød

Døjer du også med forstørrede porer, fine linjer og en hud, der generelt ser lidt dvask ud? Så er denne peel-maske fra Ecooking en ven i nød. Masken har en opstrammende effekt og virker peelende og udglattende. Med sine ingredienser som mælkesyrer og AHA-syrer, opløser den de døde hudceller og giver en ren, frisk hud med glød. Den er så aktiv, at du ikke lige skal bruge den, inden du skal ud af døren, da din hud godt kan blusse lidt op af den – men det er som sagt kun, fordi den virker!

Du finder Ecooking Peel Mask i vores ChriChri Boks HER.

Katteøjne på 20 sekunder

Sidder den aldrig helt i skabet, når du skal lægge en flydende eyeliner? Well, den tid er ovre! DUFFBeauty har lavet den mest geniale eyeliner, vi nogensinde har set – det er nemlig et stempel og eyeliner i et. Du “stempler” simpelthen bare wingen på, og så bruger du den tilhørende eyeliner til at lægge resten af stregen på øjet. Det tager seriøst maks 20 sekunder at lægge en flawless eyeliner.

Du finder Master Stamp & Stroke Eyeliner HER.

Kysseklare læber – hele dagen

Nogle dage er man bare ikke i humør til læbestift eller gloss, men man kan stadig have brug for lidt farve til læberne. Water Lip Stain fra Clarins er en slags lipgloss, som har konsistens som vand, så den fedter ikke. Til gengæld holder den virkelig længe på læberne og smitter ikke af. Samtidig har den en plejende effekt, så du kan snildt lade din almindelige læbepomade blive hjemme, når du er på farten.

Du finder Clarins Water Lip Stain HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være