[single_post_category_name]

Irina Olsen: Hemmelighederne bag mit hår

ANNONCE FOR NICEHAIR

Irina Olsen er en af dem, man misunder for at være genetisk blessed med sin hårpragt (og alt andet tbh…). Men et kraftigt hår kræver også kærlighed og pleje for at se sundt og lækkert ud. Vi har i den forbindelse sat Irina i stævne for at få alle tips og tricks til at få en misundelsesværdig manke som hendes. 

LÆS OGSÅ: Få små, smukke krøller uden at ødelægge håret

Hvilket produkt sværger du til, når dit hår føles tørt?

En god kur gør underværker, og fordi jeg lige har farvet håret, bruger jeg min Wella Colour Motion+ Structure Mask. Den holder godt på farven, og gør mit hår ekstra skinnende efter pleje – det tilføjer extra shine, når jeg styler det bagefter.

Hvilket hårprodukt finder man ALTID i din taske?

ghd har endelig hørt vores bønner og i år lanceret ghd Unplugged Styleren, som er en trådløs styler i taskestørrelse. Jeg laver både bølger og udglatter håret med den til en hel styling eller touch ups. It’s really amazing!

Hvilket produkt anbefaler du til alle dine veninder? 

Ikke kun veninder, men til ALLE! Det er simpelthen Dark Oil-serien fra Sebastian. De 4 produkter, som jeg har opbrugt om og om igen, og som for evigt skal stå på mine hylder er: Shampoo, conditioner, kur og olie. Faktisk 5, da jeg også er vild med fragrance spray til håret, som har den lækreste duft og shine.

Hvilket produkt sværger du til, når du kun har 10 minutter til at gøre dig klar:

Mit MUST HAVE er simpelthen Nioxin Tørshampoo, der ikke efterlader rest på mit mørke hår. Den bliver revet væk hver gang jeg linker til den, og har man prøvet den én gang, så forstår man, hvad jeg mener. 

Hvad er din go to-frisure pt., og hvordan styler du den:

Jeg har eksperimenteret meget på det sidste og Stine Höppner fra Wella har virkelig fået mig ud af min comfort-zone, når det kommer til mit hår. Jeg har en kortere frisure nu, som er nem at style og hurtigere at føntørre (med ghd Helios Hair Dryer) efter jeg har brugt Sebastians Dark Oil-serie eller Wellas Colour Motion+ serie. Oftest har jeg glat hår, hvor jeg bruger ghd Platinum + styler (har brugt ghd glattejern i over 10 år) som man også kan bølge spidserne med. Jeg er også glad for en god Wella hårlak (jeg bruger Superset fra Wella), når jeg laver buns eller hestehale med sleek look på de dage, jeg ikke vasker håret.

Shop Irinas favoritter:

ColorMotion+ Maske fra Wella, Køb her

 

 

ghd Unplugged Styler, Køb her

Dark Oil Shampoo fra Sebastian, Køb her

Dark Oil Conditioner fra Sebastian, Køb her

Dark Oil fra Sebastian, Køb her

Dark Oil hårmaske fra Sebastian, Køb her

Fragrance Mist fra Sebastian, Køb her 

Platinum+ Styler fra ghd, Køb her

Tørshampoo fra Nioxin, Køb her 
SuperSet Hårlak fra Wella, Køb her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide