[single_post_category_name]

Phoebe Dynevors favoritter til håret

Annonce pga. samarbejde

Hvis du har set Bridgerton, har du nok også taget dig selv i at sidde og sukke over Daphne Bridgertons (Phoebe Dynevors) smukke hårpragt. 

LÆS OGSÅ: Hårekspertens bedste råd mod hårtab

Alt, der er godt nok til Daphne Bridgerton, er godt nok til os! Og nu er den britiske Phoebe Dynevor netop blevet gjort til ambassadør for det øko-etiske brand weDo/ Professional, hvor hun skal være med til at sprede budskab om positiv forandring, både når det handler om hårpleje og måder at skåne planeten på, fx. ved hjælp af mere bæredygtige hårplejerutiner og vigtigheden ved at handle sammen for at reducere vores påvirkning af miljøet.

Om samarbejdet med weDo/ siger Phoebe, “Det er mere end et brand, det er en tankegang; en opfordring til handling; et fællesskab.”

“I den verden, vi lever i i dag, er der et pres for at se godt ud og gøre det godt, og vi søger alle efter måder, hvorpå vi kan hjælpe planeten blot ved at ændre vores daglige rutiner, produkter eller vaner,” siger Phoebe. “Jeg vil gerne gøre mit for miljøet, det samme som alle andre, og det var det, der bragte mig til weDo/”

“At bruge produkter, der er produceret med naturlige ingredienser, er en game changer. Og det jeg elsker ved weDo/ er, at de har formået at få stor omtanke for miljøet til at gå hånd i hånd med stærk produktydelse. Det er en win-win.”

For weDo er der nemlig en klar ambition om at gøre en forskel. De har bl.a. indgået et samarbejde med Plastic Bank, der forpligter sig til at fjerne 8 plastikflasker fra miljøet for hvert solgt produkt. Dette samarbejde har allerede været med til at fjerne over 10 millioner plastikflasker fra miljøet, og det tal er hele tiden stigende.

weDo/ Professional har desuden udviklet en række minimalistiske produkter, der er silikone- og sulfatfrie, samt er godkendt af Vegan Society og Cruelty Free International. Hvert produkt er udviklet i samarbejde med forskere i professionelle hårplejelaboratorier og i samarbejde med frisører, og derudover er hvert produkt designet med professionel ydeevne i tankerne. Den unikke silikonefri teknologi gør deres formel særligt effektiv til at pleje hår. Produkterne indeholder forskellige kombinationer af power-ingredienser såsom etisk fremskaffet murumuru & cupuaçu smør, olivenolie, upcycled macadamiaolie og bambusvand, for at pleje og beskytte håret, mens det efterlader håret blødt og med et sundt udseende.

Emballagen er også skabt med miljøet for øje med genanvendt og genanvendelig plast, samt no-plastic alternativer, såsom deres No Plastic Shampoo bar.

Phoebes favoritter til håret fra weDo/

 

Moisture & Shine No Plastic Shampoo

Denne solide shampoo-bar efterlader håret blødt, levende og fugtet. Formlen inkluderer økologisk arganolie, rød mineralsk ler, 99,8 % biologisk nedbrydelige ingredienser, og blev kåret som Best Natural Formula Shampoo ved Marie Claire UK Hair Awards 2021. Dens sulfatfri rensende formel har en hudkompatibel pH-værdi og er særligt mild mod hovedbunden og hår. KØB HER.

Moisture & Shine Conditioner

Formuleret med naturligt aktiveret rooibos-ekstrakt blødgør denne balsam øjeblikkeligt håret med silikonefri teknologi, hvilket tillader plejende ingredienser, fra naturlig oprindelse, at virke effektivt på håret og udglatte fibrene. Resultatet er et glat, skinnende hår, der er beskyttet mod skader. KØB HER.

Moisturising Day Shift

Produceret med etisk fremskaffet murumurusmør, kan denne formel både anvendelse i hår og på hænder. Den efterlader håret silkeblødt og skinnende og absorberes hurtigt i huden i op til 2 timers hydrering. KØB HER.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide