[single_post_category_name]

MAC har brugt tre år på at udvikle den perfekte mascara – nu er den her endelig!

Indeholder reklamelinks

Mascara er højst sandsynligt dét makeup-produkt, der findes i flest makeuppunge rundt omkring i verden. Sandsynligvis fordi det kan transformere dit look in no time. Men til trods for, at der findes virkelig, virkelig, virkelig(!) mange slags typer af mascara derude, så kan det stadig være svært at finde en, der opfylder alle krav, som at give mere længde og volume og som kan klare en cykeltur i modvind. Men nu har det ikoniske makeup-brand MAC udviklet, hvad de selv mener, er den ultimative mascara.

LÆS OGSÅ: Phoebe Dynevors favoritter til håret

For at kunne udvikle en mascara, der opfylder flertallets behov, satte MAC sig for at finde ud af, hvad makeup-brugere elsker ved deres yndlingsmascaraer, og hvad der kunne gøres bedre. Det satte gang i en toårig udviklingsproces med forskellige formler og børstedesigns, før forskning- og designteamet nåede i mål med det endelige produkt.

“Da vi lavede vores research, dukkede et par udfordringer op,” forklarer Jamie Lynch, der er MAC’s administrerende direktør for produktudvikling til mediet Byrdie.

“For det første leder folk efter en volumengivende mascara, der ikke klumper sig,” fortæller hun.

“De leder også efter en alt-i-en mascara, der giver dem mulighed for at skabe både et minimalistisk/naturligt look eller et fedt/dramatisk look med den samme mascara kontra at skulle købe flere produkter,” tilføjer hun.

Det er her, MACStacks sande alsidighed kommer i fokus – et enkelt lag af mascaraen kan give dig et smukt less-is-more-look, mens mange lag kan få dine vipper til at ligne ægte, falske øjenvipper.

MACStacks-mascaraen koster 260 kroner, men hvis du liiiige skal teste what the fuss is about fås den også i en mini-version til 155 kroner.

MACStack Mascara, KØB HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide