Sådan vælger du den rigtige solcreme til ansigtet

Dette indhold er sponsoreret

Solcreme er ikke kun for dem, der har en hudtype, der ligger i den ene eller anden ende af skalaen. Faktisk kan det være rigtig godt for alle at bruge solcreme – også dem med almindelig hud. Det er dog vigtigt, at man vælger den rigtige type solcreme til sin hudtype. Ellers kan man risikere at få irriteret huden eller endda forbrændinger. Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal vælge af solcreme til netop din hudtype.

Hvilken solcreme skal man vælge til ansigtet?

Der er mange forskellige solcremer på markedet, og det kan derfor være svært at finde den bedste solcreme ansigt. Men det er faktisk ret enkelt, hvis man tager højde for nogle få ting. For det første skal man se på SPF-værdien, som fortæller dig hvor meget solcreme der er i produktet. Jo højere SPF-værdi, jo bedre beskyttelse har produktet mod solens stråler. Derudover skal man også se på indholdsstofferne i solcremen, da nogle stoffer kan være irriterende for din hud. Dette gælder især parfume og farvestoffer. Du skal desuden vælge en ansigts solcreme med et højt indhold af zink eller titandioxid, da disse stoffer virker reflekterende og dermed blokerer for solens stråler. Endelig skal du sikre dig at din ansigtscreme er fri for mineralolie, da denne kan give urenheder i ansigtet.

Hvorfor er det vigtigt at huske solcreme i ansigtet?

Solcreme er ikke kun vigtigt at bruge på stranden, men også i hverdagen. Det er især vigtigt at huske solcreme i ansigtet, da det er her huden er allermest sart. Derudover bliver man også ofte udsat for sollys gennem vinduerne, når man færdes udenfor, og dette kan have den samme effekt som direkte sollys. Husk derfor altid at have en god solcreme med SPF 30 eller derover med sig, når du forlader huset – også selvom det måske ikke ser ud til at solen skinner. På den måde kan du undgå hudkræft, for tidlig aldring af huden, rynker og pigmentforandringer.

Sørg også for at have en god after sun lotion på lager

After sun lotion er en rigtig god ting at have på lager, hvis man har en sommerhus eller feriebolig. After sun lotion er med til at pleje og fugte din hud, når du har været ude i solen. After sun lotion kan også bruges af personer, der ikke tåler solens stråler særligt godt, og derfor får let forbrændinger. After sun lotion kan købes i de fleste dagligvarebutikker eller på nettet.

Når det kommer til at finde den helt rigtige solcreme, så er det ikke blot SPF-værdien der er afgørende.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være