[single_post_category_name]

Disse parfumer bruger stjernerne

Indeholder reklamelinks.

Duft som stjernerne: Er du nysgerrig på, hvordan Rihanna dufter? Eller vores ladyboss Christiane? Så læs med her og bliv inspireret. 

RIHANNA

Rihanna er angiveligt kendt for at dufte fantastisk – i hvert fald har kendisser som Jennifer Lawrence og Cardi B kommenteret på, hvor godt hun dufter. Rihanna lancerede sin egen Fenty-parfume sidste år, men ellers er hun kendt for at bruge Love Don’t Be Shy-parfumen fra det franske brand Kilian.

Kilian Love Don’t Be Shy

LIZZO

Hvis du gerne vil dufte som Lizzo, har vi en dårlig nyhed – det kan man nemlig ikke. Den populære sanger afslørede overfor New York Times tilbage i 2019, at hendes go to var unisex parfumen Escentric Molecules Molecule 01. En molekyle-parfume, der dufter individuelt på alle. Sejt, ikk’?!

Escentric Molecules Molecule 01

BILLIE EILISH

Ligesom Rihanna har Billie Eilish også lanceret sin egen duft Eilish by Billie Eilish. Men det er ikke den eneste parfume, som Billie Eilish tyer til, når hun skal dufte godt. I sin Instagram-story har hun afsløret, at hun elsker Le Labo Another 13 og Etat Libre d’Orange I Am Trash.

Etat Libre d’Orange I Am Trash

SYDNEY SWEENEY 

I et 2021 interview fortalte Euphoria-stjernen Sydney Sweeney, hvilken duft, du finder i hendes beauty-samling, og det er klassikeren Marc Jacobs Daisy. Om duften sagde hun, “Jeg kan godt lide, at det er en parfume, der ikke er så stærk, at når du går ind i et rum, så efterlader du en sky efter dig. Den er meget yndig, og en af de parfumer, hvor folk skal tæt på dig, hvis du gerne vil have, at de skal kunne dufte dig.”

Daisy Marc Jacobs

ADELE

Adele er loyal overfor hendes teenage favorit-parfume. Grammy-vinderen har angiveligt brugt Dior Hypnotic Poison siden hun var 15, har hun fortalt i Australia’s 60 Minutes. Hun udtalte desuden, at vi ikke kommer til at se hende som ambassadør for andre parfumer, ligesom hun heller ikke vil lave sin egen. “Jeg ville ikke gå med min egen parfume. Det ville ikke passe til mit forhold til mine fans. Jeg vil altid bruge den samme parfume, som jeg har brugt, siden jeg var 15.”

TAYLOR SWIFT

Det er åbenbart alment kendt af Taylor Swifts fans, at hun brugte Flowerbomb-parfumen fra Viktor & Rolf i sin “Red”-periode. Men man mener også, at hun er glad for Tom Fords Santal Blush.

Flowerbomb by Viktor & Rolf

CHRISTIANE SCHAUMBURG-MÜLLER

Take it from us – vi kan stå inde for, at vores ladyboss dufter fantastisk, og siden hun først duftede til Neroli Portofino-parfumen fra Tom Ford har den været en fast del af hendes beautyrutine.

TOM FORD Neroli Portofino Eau de Parfum

KATE MIDDLETON

Hertuginden af Cambridge bruger angiveligt Orange Blossom by Jo Malone. Hun havde bl.a. duftlyset med duften tændt, da hun gik op ad kirkegulvet til sit bryllup.

Orange Blossom by Jo Malone

MEGHAN MARKLE

Et ægteskab med en britisk prins, er ikke det eneste Kate Middleton og Meghan Markle har tilfælles. En af Megan Markles favorit-parfumer er nemlig Wood Sage & Sea Salt fra Jo Malone, som også står bag Middletons favorit.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

LÆS OGSÅ: Glazed Donut Nails: Sådan får du tidens hotteste negle

Kilde: Popsugar

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide