Få Team ChriChris bedste skønhedsrutiner

Når man har så hektiske dage, som vi til tider har på ChriChri-redaktion, så er en overskudsmorgen alfaomega, for at vi kan præstere et godt stykke arbejde. Vi ved, at vores ansigt afslører vores følelser, men vores behandling af os selv, psykisk og fysisk, kan også sætte sine tegn i ansigtet og kroppen.

ChriChri-redaktionen har udarbejdet en liste med 5 råd, som gør at du får en god start på dagen. Både dit mindset og din krop vil føle sig klar til dagens gøremål, så du kan shine om kap med solen hele dagen i gennem:

1. Få din søvn
En god dag starter selvfølgelig med at du er udhvilet, da dit mindset er mere i balance, hvis du har fået din søvn. Desuden undgår du også at få voldsomme sukker- og kaffecravings senere på dagen.

2. Stræk dig
Når du strækker dig, sætter du gang i blodgennemstrømningen, hvilket er guld værd for din krop, når den har lagt så stille gennem det meste af natten.

3. Rens dit ansigt
At rense sit ansigt er både opfriskende og dejlig opkvikkende. Du får renset alle de døde hudceller væk, som din krop skiller sig af med imens du sover, hvilket er ren selvforkælelse for din hud. Derudover skal du selvfølgelig påføre en god creme, så din hud er godt fugtet og klar til hverdagens udfordringer, da både din sindstilstand, vejret, kost og motion påvirker dit ansigt.

Her på redaktionen er vi lige nu ret begejstrede for Clarins nye ansigtcremer fra serien ”Multi-Active”, som vi har fået lov til at teste. Serien indeholder fire forskellige former for dagscremer, som egner sig til normal/kombineret hud, tør hud, alle slags hudtyper og så kan du også få en variant, hvor der er solfaktor 20 i. Derudover er det også værd at nævne, at du kan få to slags forskellige natcremer fra serien, der egner sig til normal hud eller tør hud.

”Multi-Active”-serien er udviklet til kvinder, der har en hektisk hverdag. 8 ud af 10 kvinder har sagt, at Multi Active hjælper deres hud til at beholde dens ungdommelighed, og den mening kan vi også tilslutteos her på ChriChri-redaktionen.


Cremeserien ”Multi Active” fra Clarins indeholder tidselsblomsts estrakt, der er produceret ved økologisk landbrug med anvendelse af miljøvenlige metoder. Så når du beskytter din hud i mod udefrakommende stressfaktorer, så kan du gøre det med god samvittighed.  ”Multi Active”-serien er helt ideel at påføre huden, når man er en kvinde på farten, sådan man altid udstråler sit perfekte jeg med en flawless hud, der medvirker til sikkerhed og selvtillid.

4. Start dagen med væske
Når du vågner er kroppen oftest i væske – underskud, da der er gået en del timer, uden du har drukket noget. Derfor er det en rigtig god vane at give sig selv at drikke et glas vand med en presset citron i, for at få balance i ens væsketilstand igen og for at starte en udrensning i kroppen, efter den har arbejdet på højtryk, imens du har været i drømmeland.


5. Dans
Det lyder skørt, men ved at sætte et energisk musiknummer på, enten højt i rummet eller i høretelefonerne, kan højne dit energiniveau helt vildt. Glad musik booster dit humør, og det er en god hjælp at give hjernen, sådan den også kan komme ud af fjerene.

LÆS OGSÅ: Moisture boost for busy bee’s

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og