[single_post_category_name]

Moisture boost for busy bee’s

Qua mit indlæg i går, (Red. You Blush) har jeg nu brug for at fokusere og passe ekstra godt på mig selv fremover. Spise lidt sundere, dyrke lidt motion igen, ikke stresse for meget – ikke sige ja, til ting jeg egentlig ikke har lyst til (vigtigt!) og generelt bare ikke hoppe over, hvor gærdet er lavest..

Og når det gælder mig hud, så har den også måtte bøde lidt den sidste tid… Ikke at jeg på noget tidspunkt har droppet min hudplejerutine (ok, bortset fra at jeg faldt i søvn med makeup på, efter min fødselsdag…ha ha) men nu hvor jeg har rundet 35 år, er det bare lidt vigtigere at vælge sin hudpleje lidt mere nøjsommeligt.

Jeg har testet de nye Multi-Active cremer fra Clarins den sidste uge – en serie der er skræddersyet til mig! – til os i 30’erne med en hektisk livsstil, der måske ikke får helt tilstrækkeligt med søvn, os der stresser lidt i løbet af hverdagen med aflevering og hentning af børn, til os der har en travl arbejdsdag med møder og mail, indkøb, madlavning, rengøring og alt det der hører med familielivet.

Jeg SAVNER en lidt friskere hudtone og mere glød, og den skal jeg gøre alt for, at indhente igen. Det er jeg sikker på at jeg kommer til at opnå, med en lidt sundere kost, bevægelse og ekstra gode hudplejeprodukter.

LÆS OGSÅ: Få Team ChriChris bedste skønhedsrutiner

I Multi-Active cremerne, er der tidselblomst ekstrakt, der indeholder kraftige antioxidanter (dette ekstrakt blev også brugt som skønhedseliksir i oldtiden). Derudover, er der fugtbindende ingreienser som myrothamnus planten i dagcremen, som er en ørkenblomst med en utrolig overlevelsesevne og evne til at holde på fugt i lang tid. I natcremen er der økologiske ekstrakter af californisk valmue, en blomst der lukker sig sammen om natten for at genopbygge og regenerere.

Der findes 4 forskellige Multi-Active Jour/Day Creams:

Creme til Alle Hudtyper

Creme til Alle Hudtyper med SPF

Creme-Gel til Normal/Kombineret Hud

Creme til Tør Hud

Og 2 forskellige Multi Activ Nuit/Night Creams:

Creme til Normal/Kombineret Hud

Creme til Normal/Tør Hud

Indtil videre, er jeg glad for cremerne. De føles behagelige på huden og giver masser af fugt. Perfekt nu hvor vi snart går foråret i møde.

Du kan læse mere fra Sara Rostrup på bloggen You Blush.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide