[single_post_category_name]

A new skin routine

Som jeg har skrevet så mange gange før, så har jeg rigtig meget fokus på min hud. For mig er det altafgørende at passe godt på min hud og det handler ikke altid udelukkende om de produkter jeg bruger. Huden er kroppens største organ og for mig handler en sund hud ligeså meget om balance, som gode produkter og jeg tror, at en kombination af disse giver de bedste resultater (…)

Nøgleordende for en sund hud er masser af fugt, søvn og næring. Jeg oplever de bedste resultater, hvis jeg kombinerer mine skønhedsrutiner og de produkter jeg bruger med hvad jeg spiser og drikker. Kaffe, alkohol og sukkerholdige drikke har, ikke helt overraskende, en negativ effekt på huden og indeholder affaldsstoffer, som kroppen udskiller igennem huden. Det øverste lag af huden er død, hvilket medfører at blokeringer, såsom makeup rester, snavs, affaldsstoffer og sved kan ophobes og gøre det sværere for de nederste lag at blomstre og få nødvendige ilt og næringsstoffer.

LÆS OGSÅ: Få Team ChriChris bedste skønhedsrutiner

Jeg bruger make-up hver dag og det er derfor vigtig for mig, at rense huden ekstra godt morgen og aften. Min hud er meget sensitiv, så jeg skal være meget påpasselig med hvilke renseprodukter jeg bruger. Jeg har oplevet de bedste resultater med afrensning af huden uden vand, efterfulgt af toner og en god fugtigheds creme kombineret med en serum og olie morgen og aften. På den måde udsætter jeg kun min hund for vand, som paradoksalt nok har en udtørrende effekt, når jeg er i bad hvor jeg renser huden med et renseprodukt i kombination med vand og en rensebørste, hvorefter jeg tilfører huden en masse fugt.

LÆS OGSÅ: Video: My morning skincare routine

Jeg har igennem de sidste par uger testet Multi Active Day/Night serien fra Clarins, som er udviklet til kvinder i 30’erne. Serien er skabt til kvinder i min alder, som begynder at kunne se de første aldringstegn på huden. Produkterne hjælper med at reducere fine linier, booste hudens udstråling og tilføre huden fugt. I kombination med Multi-Active serien har jeg også testet Clarins Water Comfort One-Step CleanserExtra-Comfort Toning Lotion uden alkohol, Eye Contour Balm og Santal Face Treatment Oil, som er udviklet til tør og sensitiv hud. Det er første gang jeg prøver Multi-Active produkterne på egen hud, men efter kort tids brug kan jeg allerede mærke at dagcremen og gel’en fungerer rigtig fint til min hud i kombination med de andre produkter. Senere på ugen kommer jeg til, at udgive en lille video hvor jeg viser min daglige hudpleje rutine. Så stay tuned!

_________

Du kan læse mere fra Katrine Krogh på bloggen WEAREMAD.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide