Clarins

Video: Min daglige skønhedsplejerutine med Clarins

Video: Min daglige skønhedsplejerutine med Clarins

Nå, I ville gerne have en video, og hey det får I. One take and all, og bestemt ikke noget fancy, men meget i bloggens og min ånd vil jeg sige. Det var totalt umuligt at finde et stillbillede hvor jeg ikke skar ansigter, så jeg må blot konstatere, at min ansigtsmimik bestemt ikke er kedelig 😉 Videoblogger bliver jeg vist aldrig, men her har I min skønhedsplejerutine med produkterne fra Clarins, så up close and personal jeg lige kunne gøre det i denne omgang. 
Et produkt jeg ikke nævner i videoen, som jeg eller er blevet ret glad for, er denne “Instant Light” lipshine ligeledes fra Clarins. Den har den der helt rigtige bærrøde, og så er den tilpas transparent til at bruge til hverdag. Den giver lidt kulør til mit vintergrå ansigt, og så hjælper den ligeledes på de tørre læber -win!
Et produkt jeg til gengæld taler om er denne cleansing creme:
Bruger ellers ikke de vilde renseprodukter, men denne har været et hit. Håber ikke I er totalt skræmte fra vid og sans nu ;P

Du kan læse mere fra Camille Kaasby-Wang på bloggen Clamour 4 Glamour.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *