[single_post_category_name]

Giv din hud det ultimative sundhedsboost  

Pæn og strålende hud kan være alfa og omega, når det handler om ens velbefindende. For det kan godt være, at du har det rigtige tøj på og en god hårdag, men hvis din hud ikke føles tilpas, så kan alt andet være lige meget, ikke?

Det er her det franske hudpleje og makeup-mærke Clarins kommer ind i billedet. For der er god grund til, at din hud spiller sådan en stor rolle for, hvordan du har det med dig selv. Huden er nemlig kroppens største organ, og det er derfor supervigtigt, at du tager dig godt af den. Med Clarins’ nyeste udgave af den populære Double Serum, kan du sørge for, at din hud får det bedste af det bedste.

Double Serum fra Clarins stimulerer din huds fem vitale funktioner, og giver både huden fugt, næring, beskyttelse, genopbygning og iltning, som alt sammen hjælper med at bevare hudens unge udseende længere. Clarins’ nyeste udgave af Double Serum er intet mindre end 8. generation af den ikoniske serum, og som noget nyt indeholder den koncentreret gurkemejeekstrakt, som skaber en optimal kommunikation mellem cellerne, og gør, at den beskytter mod oxidativ stress, og du kommer til at se ungdommelig ud i længere tid. Derudover indeholder den desuden 20(!) andre planteekstrakter, som bl.a. havresukker, som har en opstrammende effekt og gojibær, som er fyldt med antioxidanter, der giver din hud ny energi. Planter er hjertet og kernen i Clarins’ produkter, der af den grund derfor også går meget op i at passe på både vores natur og planet. Som følge heraf har Clarins indgået en masse partnerskaber, der skal sikre kloden her og nu og i fremtiden, bl.a. ved at plante nye planter, at hjælpe fattige samfund med opbygning af skoler, sundhedsklinikker, uddannelse, mm.

En anden grund til, at vi især er vilde med lige netop denne serum, er, at den har den helt perfekte konsistens, og din hud føles hverken fedtet eller for tør, når du har påført den, men helt tilpas fugtet, og så dufter den sindssygt godt og friskt! Den er rigtig nem at bruge, og passer til kvinder i alle aldre, der gerne vil have lækker og strålende hud. Bare påfør den morgen og/eller aften under din sædvanlige dag- eller natcreme, og du vil hurtigt kunne mærke og se forskel. Derudover kommer den i en optimeret indpakning, som til dels er produceret i genbrugsmateriale, men også har ikke bare én, men to doseringsindstillinger, som gør, at du kan få lige akkurat den mængde ud, som du har brug for.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide