[single_post_category_name]

Redaktionens skønhedsfavoritter

Artiklen indeholder reklamelinks.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er beautyjunkies med stort B!  Vi elsker at afprøve nye hudplejeprodukter og makeup, og at dele erfaringer med hinanden. Her har vi fundet vores favoritter fra et af vores yndlings beautybrands, nemlig Clarins.

LÆS OGSÅ: Fuldend dit look med den nye vippekollektion fra Irina The Diva


Anne Sophie Gosvig-Jensen, Art Director
Instant Light Neutral Lip Perfector

Jeg er simpelthen afhængig af at have en læbepomade på mig, og særligt denne. Den har en super fin og diskret farve, og gør samtidig læberne skønne og bløde. Hvem kan ikke lide det?

Cecilie Engholm Skov, Webredaktør
Booster Detox

I en travl hverdag så elsker jeg at kunne booste min hud og mit ansigt med Clarins Booster Detox. Det er ikke sjældent at den står på sene nætter, så derfor er det ret lækkert lige at kunne forkæle sig selv lidt ved at genopfriske huden en anelse.

 


Mette Truelsen, Magasinredaktør
Multi-Active Jour dagcreme

Jeg elsker denne dagcreme. Den er mild og drøj og dufter fantastisk – på en neutral måde. Der giver dejlig bløde æblekinder. Min hud bliver fugtet. 


Mathilde Ramsgaard, Digital kommunikationsassistent
One-Step Facial Cleanser

Jeg er vild med produkter der dækker flere forskellige ting. Jo færre produkter desto bedre! Derfor elsker jeg Clarins One-Step Facial Cleanser, og så får huden den mest behagelig følelse efter.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide