[single_post_category_name]

6 skønhedsnyheder til efteråret

Artiklen indeholder reklamelinks
Efteråret er over os, og det indbyder måske til nye skønhedsritualer. Læs med her og få 6 dejlige efterårsnyheder fra Clarins, som helt sikkert vil gøre dit efterår lidt skønnere.
 

LÆS OGSÅ: Har du styr på din aftenrutine?

Til badet om morgenen
Er der noget bedre end at starte sin skønhedsrutine hver dag med en lækker shower mousse, som får dig til at føle dig ren og blød hele dagen? 

Clarins Shower Mousse Eau Dynamisante er en pH-balanceret badeskum, som både renser og efterlader din hud blød og smidig. Derudover tilføjer den en fin og delikat duft, som giver dig en fantastisk følelse af velvære. 

Forebyg og neutraliser uønskede lugte
Hormoner og travle dage er noget, der for alvor kan sætte gang i svedkirtlerne, så en lækker deodorant er et must-have. 

Deodorant Eau Dynamisante går ind og forebygger og neutraliserer lugte, samtidig med at dens friskhed og duft får dig til at føle dig godt tilpas og selvsikker hele dagen. 

Perfekt hud
De fleste drømmer om den perfekte hud i ansigtet, som ikke viser aldringstegn, fejl og andre irriterende ujævnheder. 

Med Instant Smooth Perfecting Touch får du en transparent makeup-base, som har en let konsistens, der udvisker, udglatter og udfylder linjer. Samtidig gør den også de store porer mindre synlige. Du kan bruge den alene eller sammen med din almindelige foundation, alt efter hvor meget dækning, du vil have. 

Beskyt hænderne
Dine hænder bliver udsat for meget i løbet af en dag, og for at passe på dem, er det vigtigt med en god håndcreme.

Hand and Nail Treatment Cream både fugter, plejer og hjælper dine hænder med at forebygge den tørre, sprukne hud. Derudover giver den også pleje til neglene, og efterlader dine hænder dejligt bløde.

Glød hele året rundt
Når sommergløden er forsvundet, har de fleste af os brug for lidt farve på kinderne for ikke at se for vintertrætte ud.

Brug for ekempel Clarins’ Bronzing Duo, som giver dig en lækker solkysset glød på en naturlig måde. 

Naturlige og smukke bryn
De perfekte, naturlige øjenbryn er fortsat en stor tendens indenfor skønhed, og eftersom de færreste af os har perfekte bryn, når vi vågner op om morgenen, har vi brug for lidt hjælp. 

Eyebrow Pencil har en fast, men stadig smidig spids, som gør, at du kan tegne perfekte øjenbryn. Derudover har den også en indbygget børste til at hjælpe dig med at børste brynene pæne.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide