[single_post_category_name]

5 tips til smuk efterårshud

Artiklen indeholder reklamelinks.

Efteråret er for alvor over os, og det betyder, at vejret skifter over til dage med regn og kulde, som vores hud i ansigtet for alvor lider under. Du kender sikkert også det med, at huden ser lige så grå ud som vejret, når sommergløden for alvor er forsvundet. Men der er heldigvis hjælp at hente mod en grå og tør efterårshud. Vi har samlet 5 tips. 

LÆS OGSÅ: Redaktionens skønhedsfavoritter

1: Beskyt mod kulde
Huden i ansigtet er ekstra udsat i kulden, fordi den ikke bliver pakket ind i tøj på samme måde som resten af kroppen. Derfor er det vigtigt, at du anvender en federe ansigtscreme end normalt, som kan lægge et beskyttende lag.

Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin er fremstillet til meget tør hud og koldt vejr, og den er derfor helt oplagt at vælge til efterårs- og vintervejret. Dens rige og nærende konsistens lindrer følelsen af stram og irriteret hud, som du sikkert ofte oplever i koldt vejr. Den indeholder blandt andet Katafray-ekstrakt, som hjælper med at forstærke hudens overfladebarriere og giver fugt. Den efterlader dig med en behagelig fornemmelse og en masse udstråling i det ellers grå vejr. 

2: Spis sundt og dyrk motion
Din indre sundhed skinner igennem dit ydre. Dermed vil det også kunne ses på din hud, hvis du ikke spiser relativt sundt og dyrker motion regelmæssigt.

3: Lad huden ånde om natten
Efter en hel dag med makeup og fed creme, der beskytter huden, har den brug for at ånde om natten. Det er derfor vigtigt, at du får renset din hud med en mild cleansing gel, som skånsomt går ind og renser og fugter til en god nats søvn. 

 

Daily Energizer Cleansing Gel renser ikke kun urenheder og makeup fra dit ansigt på en skånsom måde – den gør også din hud smukkere ved at give din teint en vidunderlig udstråling. Du kan bruge den både morgen og aften, hvor den efterlader din hud frisk, klar og strålende. 

4: Bevar fugtniveauet
Din hud har brug for fugt – masser af fugt. Det får du især gennem væske, men det kan være godt også at supplere med en intensiv serum, som går ind og hjælper med at bevare fugtniveauet. 

Clarins Hydra-Essentiel Intensive Serum Bi-Phase er baseret på en to-faset formel, der arbejder i alle hudlag for at hjælpe med at genskabe hudens naturlige fugtmekanismer. Den giver både huden fugt og hjælper samtidig med at gøre den mat, behagelig og give dig en smuk udstråling. 

5: Gør noget, der gør dig glad
Kys din kæreste, grin med dine veninder, tag et dejligt bad – bare gør noget, som gør dig glad og giver dig følelsen af lykke. Den følelse vil nemlig helt sikkert kunne ses på din hud og udstråling, så du føler dig langt smukkere på en grå efterårsdag.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide