[single_post_category_name]

Har du styr på din aftenrutine?

Artiklen indeholder reklamelinks.
Det er vigtigt med en god aftenrutine, inden du skal ind under dynen og have din skønhedssøvn. Men har du styr på din aftenrutine, eller bliver det bare lige, hvad der er tid og overskud til? Du kan med fordel få dig en god rutine, der sørger for, at du kan ligge hovedet på puden med god samvittighed hver aften. 

LÆS OGSÅ: 5 tips til smuk efterårshud

1. Forbered dig på en god nats søvn med te
Der er ikke noget som en krus te om aftenen, der kan virke afslappende for sind og krop.  

Nyd eksempelvis teen Pukka, der faktisk har lavet en, der hedder “Night Time”, som er lavet med urter og blomster. Og så er den helt uden koffein. 

2. Rens i dybden
En ren hud er et must i aftenrutinen, fordi du skal rense makeup og dagens skidt af, så den er klar til at modtage de plejende og genopbyggende ingredienser fra din natcreme.

Brug for eksempel denne lækre One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, som både fjerner makeup, renser blidt og exfolierer din huds dybtliggende urenheder, samtidig med at den opfrisker, stimulerer og forynger huden. 

3. Opstrammende øjencreme
Efter en lang dag er øjnene trætte, og derfor kræver huden omkring dem ekstra pleje. Brug derfor en creme, der er udviklet specielt til rundt om øjnene.

Extra-Firming Eye Contour Cream går ind og har en løftende og opstrammende virkning på den finde hud omkring øjnene. Derudover mindsker den også hævelse og modvirker mørke rander. 

4. Genopbyg og foryng
En serum er næsten et must i aftenrutinen, fordi et serum går dybere ind i hudens lag og virker. 

Med Double Serum får du ikke blot et serum, men et komplet, alderskontrollerende koncentrat, der indeholder 20 planteekstrakter. Den stimulerer hudens 5 vitale funktioner: genopbygning, fugt, iltning, næring og beskyttelse. Og det bedste af det hele: Den har en unik, dobbelt formel, som giver huden et mere ungdommeligt udseende. 

5. Natcreme 
Slut ansigtplejen af med en lækker natcreme, som sørger for at du vågner op med den smukkeste hud næste morgen.

Multi-Active Nuit er en natcreme, der bevarer hudens ungdommelige udseende og udstråling. Derudover går den ind og gør de fine linjer i huden mindre synlige. 

6. God aftenlæsning
Skærme, som fjernsyn og smartphone, er no-go en halv time, inden du skal sove. Find i stedet en god bog, du kan falde til ro med. 

I De voksnes rækker af Anna Grue følger man to unge kvinder i 1964, som gennemgår overgangen fra ung til voksen. Den ene kæmper med ufrivillig barnløshed, og den anden kæmper med ufrivillig graviditet, samtidig kæmper de begge med erkendelsen af, at ungdommen forevigt er ved at slutte. 

7. Luk af for omverdenen
For at få den mest optimale søvn skal du helst ikke generes af lys. Brug derfor en sovemaske til at sørge for, at der ikke er noget, der kommer til at genere skønhedssøvnen. 

Med Tempurs Sleep Mask får du en lækker sovemaske, der former sig efter ansigtets form på en blid måde. Den sørger for at få lukket al lys ude og dækker og beskytter det sarte øjenområde. 

Sweet dreams <3

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide