Smuk med olie

Artiklen indeholder affiliate links.

Vi er ret vilde med olier i vores skønhedsrutiner. Men hvis du ikke helt er med på olie-bølgen endnu, så får du vores mini-olie-guide her, hvor vi giver dig 5 produkter, som man næsten ikke kan leve uden, når man først opdager, hvad de gør ved huden. 

LÆS OGSÅ: Skønhedsfavoritter til 20’ere, 30’erne og 40’erne

Ansigt
En ansigtsolie er næsten et must-have, hvis du elsker en blød og gennemfugtet hud i ansigtet. Clarins Face Treatment Oil Lotus Oily Skin er lavet på 100 % rene planteekstrakter til fedtet og/eller kombineret hud, som mange af os desværre oplever fra tid til anden. Her går den ind og genskaber din huds balance og normaliserer dens talgproduktion, og efterlader dit ansigt rent, mat og med en finere overflade. 

 

Indefra
Skønhed kommer indefra. Det lyder måske som en slidt kliché, men ikke desto mindre er det faktisk sandt. Fiskeolie har mange gavnlige effekter på din krop, heriblandt en smukkere hud. 

Krop
Med en kropsolie får du maksimal velvære. Ved at fordele en lille smule over fugtig hud på din krop, og især de anspændte områder, vil du opleve af den afslapper musklerne, mindsker stress og træthed. Toning Body Treatment Oil er baseret på æteriske olier af geranium, appelsinblomst, kamille og basilikum. 

Fødder
Vi glemmer desværre ofte fødderne i vores skønhedsrutine, og det er ærgerligt, for det er dem, der skal bære os gennem livet. Sørg for at forkæle dig selv med en fodbadeolie jævnligt. Så føler du dig også smuk fra top til tå. 

Læber
Kysseklare og bløde læber er noget af det lækreste. Instant Comfort Lip Oil giver både vidunderlige læber, samtidig med at den er rig på aktive planteingredienser, som beskytter mod udtørring og plejer i dybden. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og