Smuk hud i 2018

Jagten på den aller bedste foundation er indstillet. For vi har fundet en virkelig god favorit. I ved, den dér foundation, som dækker, får én til at se umanerligt frisk ud og samtidig lader din hud ånde.

LÆS OGSÅ: Smuk med olie

I efteråret var vi inviteret til Saint-Tropez af Clarins.  Vi var egentlig inviteret ned for at se alle makeup-nyhederne for 2018, og vi skal lige hilse at sige, at der er noget at glæde sig til. Der er SÅ mange skønne nyheder, og de var alle sammen vidunderlige.

Men faktisk var det slet ikke en nyhed, der endte med at stjæle showet den første dag. Det var derimod før omtalte foundation.

Everlasting cushion foundation er genial. Konsistensen er let, men dækkeevnen er virkelig god. Det færdige resultat giver en virkelig skøn udstråling, som ellers er svær at få frem, når man også prøver at dække ujævnheder, tegn på træthed og hvad man ellers går og døjer med.

Jeg fik lagt farven ”Honey”, og den matchede min egen hudtone perfekt.


Billederne her er taget med ca. 1 times mellemrum (vi fik opfrisket læbestift løbende af Clarins’ egne makeupartister – crazy, but true).

Samme situation, samme hud – meget forskellig udstråling. Den eneste forskel er everlasting cushion foundation. Der er ikke gjort andet.

Så hermed er et godt foundation-tip givet videre, måske lige i tide til den store nytårsmakeup 😉 

Clarins forhandles bl.a. i Magasin eller HER.  

Bonus info: Når din foundation er ved at være tom, behøver du ikke købe en helt ny. Du kan nøjes med en refill til din boks.

Godt for miljøet – godt for pengepungen. Yes please!

Everlasting Cushion foundation koster kr. 325,- og refill koster kr. 245.- 
Begge findes i 4 farver: Beige, Sand, Honey og Amber.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være