Stjæl stilen: Smuk nude makeup

 ANNONCE i samarbejde med Clarins

Det har aldrig været mere in, end det er nu med en makeup, hvor din hud stråler og i den grad er i fokus. Glem den vovede læbe og den intense øjenmakeup, it’s all about the skin! I kendisverden er det ‘nøgne’ look allerede i høj kurs, og Kim, Khloé og Kylie ses ofte med hver deres forskellige fortolkning af looket. En ting, der gælder for alle, der vil kreere et smukt look, hvor huden er i fokus, er dog, at man passer godt på den. Nedenfor kommer vi med de bedste tips til at skabe en perfekt nude makeup.

LÆS OGSÅ: Giv din hud det ultimative sundhedsboost

 1. Rens dit ansigt.

Du kan have brugt nok så mange penge på makeup, men er fundamentet ikke godt, kommer du ingen vegne. Sørg derfor at have renset dit ansigt godt, inden du lægger din makeup.

2. Fugt, fugt, fugt!

Er dit ansigt for tørt, kan din makeup hurtigt komme til at lægge sig i kager, og du vil have en stram følelse i ansigtet. Sørg derfor for at give dit ansigt en masse fugt. Clarins’ Double Serum gør underværker under din makeup. Serummet har den perfekte konsistens, og din hud føles hverken fedtet eller for tør, når du har påført den. Derimod er den helt tilpas fugtet. Selvom det egentlig er en serum, kan den altså sagtens fungere enten alene eller sammen med en primer.

3. En god foundation

For et optimalt nude look er en god foundation alfa omega. Her er den nye Skin Illusion foundation fra Clarins som sendt fra himlen. Der er nemlig rigtig mange, der ikke kan holde ud at gå med foundation, fordi det kan føles tungt og man kan have en fornemmelse af, at huden bliver “lukket inde”. Den fornemmelse får du ikke med Skin Illusion. Ja, det her er en betalt annonce, men hånden på hjertet: Vi har aldrig oplevet en foundation, der føltes så let før – and we’ve been around! Den føles nøjagtig ligeså let som en dagcreme, samtidig med at den har en dækkende og holdbar effekt, og til trods for at du dårligt nok mærker, at du har den på.

Skin Illusion har en kombination af pigmenter og nærende olier, som tilfører huden en masse fugt, samtidig med at den lader huden ånde, og så fedter den ikke. Derudover indeholder den Clarins’ anti-pollution complex og SPF15, og er ligesom alle de andre produkter fra Clarins baseret på lækre planteingredienser. Hvis du synes, at den ligner noget, du har set før, så er det måske, fordi den nye glasflaske er inspireret af Clarins’ legendariske Face Treatment Oils. Den medfølgende pipette sikrer en nem og præcis dosering, så du hverken får brugt for meget eller for lidt. Udover det så går luksus ifølge Clarins hånd i hånd med omtanke for miljøet, og emballagen er derfor lavet af genanvendeligt materiale.

3. Make your eyes pop

Selvom fokus er på din hud, så skal dine øjne selvfølgelig ikke glemmes helt. Buk dine øjenvipper med en vippebukker, så du får et vågent udtryk og giv dine vipper masser af mascara. Er du rutineret i at bruge flydende eyeliner, kan du evt. lægge en tynd streg over øjet, men det kan også sagtens undværes.

4. Børst dine bryn

Få et mere put-together look ved at børste dine bryn opad. Er dine bryn nærmest ikkeeksisterende, kan du med fordel give dem lidt farve, men pas på med at give den for meget gas, da det jo er din hud, der er i fokus.

5. Bronze

Indram dit ansigt ved at lægge lidt bronzer på dine kindben.

6. Nude Lips

Slut af med at give dine læber lidt farve enten med en nude læbestift eller en læbepomade med farve, som samtidig plejer din kyssemund.

Voila så let er det at lægge en makeup, der er en Kardashian værdi <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og