ChriChri guider: 4 ting, der sikrer dig sund hud i 20’erne

ANNONCE i samarbejde med Clarins

Din hud er ofte den første til at afsløre, hvordan du har det. Derfor er det alfa og omega, at du ikke blot plejer din hud udefra, men også indefra. I 20’erne har du et godt udgangspunkt for at få nogle gode sundheds- og hudplejerutiner, som du kan følge resten af livet. Derfor er det også vigtigt, at du kommer igang med de gode vaner hurtigst muligt. Her er de fire vigtigste ting, der er med til at give dig en sund og strålende hud, både indefra og udefra.

Sund og balanceret kost

Det giver næsten sig selv, at din kost har en indflydelse på, hvordan din hud ser ud. En sund og varieret kost er vigtig, hvis du vil din hud det bedste. Grøntsager er især gode, da de indeholder vitaminer og mineraler, som har en gavnlig effekt på huden. Gå gerne efter superfoods som gulerødder og tomat, da de indeholder ingredienser, der er med til at forny huden. Andre fødevarer, din hud vil sætte pris på er: nødder, bælgfrugter, grove korntyper og fisk.

God hudpleje

Ligesom resten af dig har brug for en sund og afbalanceret kost, har din hud det også. Derfor er det vigtigt at være bevidst om, hvilke produkter du bruger på din hud, samt vigtigt, at du får en god hudplejerutine. MyClarins er en ny, veganervenlig serie, hvor 88% af ingredienserne stammer fra naturen og indeholder anti-pollution complex, hvilket betyder, at din hud bliver beskyttet – også selvom den bliver udsat for forurening (yes please!).

Serien består af 9 lækre produkter, som kan bruges uanset hudtype. Den respekterer, at din hud har brug for noget forskelligt om dagen i forhold til om natten og sørger for at fugte, afbalancere og fremhæve skønheden dag for dag. I produkterne finder du ingredienser som frugter, blomstervand og botaniske ekstrakter med unikke energigivende og detoxende egenskaber.

En god rutine

Inden du starter din dag, er det vigtigt, at du også giver din hud en sund start. Læg ud med at rense huden med MyClarins Purifying Cleansing Gel. En gel, der omdannes til en let skum ved kontakt med vand, som renser skånsomt uden at udtørre din hud. Påfør derefter en god dagcreme. I MyClarins-serien finder du tre forskellige dagcremer, som alle er med til at holde din hud frisk og smuk – hele dagen igennem. Refreshing Hydrating Creme er en let gele-creme til dig, der har brug for, at huden får en lækker glød fra morgenstunden. Døjer du med tør hud, er der Comforting Hydrating Cream, som giver din hud et ordentligt skud fugt. Er din hud derimod kombineret eller fedtet, tilfører Matifying Hydrating Cream din hud en mat finish uden at virke udtørrende.

Touch up i løbet af dagen:

Forskellige påvirkninger af huden samt din hudtype kan være medvirkende til, at din hud begynder at skinne i løbet af dagen og dine porer kan derfor virke mere fremtrædende. Her er Pore & Shine Eraseren fra MyClarins som sendt fra himlen. Den fylder ikke ret meget, og kan derfor være i selv den mindste håndtaske. Du kan også med fordel bruge den om morgenen efter din ansigtscreme og derefter touche op efter behov i løbet af dagen.

Det kan også være, at du får følelsen af, at din hud trænger til et ekstra fugtboost, jo længere du kommer op ad dagen. Særligt hvis du sidder lange dage foran en computer, kan ansigtet få brug for lidt opfriskning. Her er Beautifying Mist din nye ven. ChriChri redaktionen har den faktisk stående på kontoret, da den har en meget, meget fin tekstur, som ikke ødelægger makeuppen, men giver en opkvikkende følelse for huden og så dufter den fantastisk!

Hjælp til urenheder

En bums eller en urenhed er sjældent kærkommen og nogle gange kan man være nødt til at give dem lidt ekstra opmærksomhed i forhold til resten af huden. Det bedste du kan gøre er at lade være med at pille i “din nye ven”. Brug derimod Blemish Targeting Cream, som er en ikke-fedtende gel, du kan putte ovenpå området, hvor urenhederne befinder sig. Læg et lag af gelen om morgenen og touch up i løbet af dagen for det bedste resultat.

En plejende aftenrutine

Ligesom din hud har brug for en god start på dagen, har den også brug for, at den bliver plejet og forkælet til natten. Før du går i seng, er det vigtigt, at du har renset dagens oplevelser af dit ansigt. For uanset om du bruger meget makeup eller ej, har dit ansigt godt af at blive renset igennem til natten. Bruger du makeup, indeholder MyClarins-serien en skånsom Micellar Cleansing Milk, som fjerner makeup fra huden takket være sin tekstur, der kombinerer friskheden fra vand med mælkens komfort. Slut af på den helt rigtige måde med Relaxing Sleeping Mask, som er den lækreste, luftige natmaske, der hjælper din hud med at komme i pause-mode og med at genoplade batterierne. Selvom det egentlig er en ansigtsmaske, kan den også sagtens bruges hver aften, så du kan vågne op med lækker, gennemfugtet hud.

Køb alle produkterne i MyClarins-serien her.

Masser af søvn

Det er ikke for sjov, at man siger, at man skal have sin skønhedssøvn. For selvom du har fået etableret en god aftenrutine, virker det hele bedst, når det går hånd-i-hånd og det er derfor også vigtigt, at du får en god nattesøvn. Forskning har nemlig vist, at kvinder som sover dårligt, har større tendens til aldringstegn som fine linjer, ujævn pigmentering, slaphed og reduceret elasticitet i huden. Samtidig regenererer huden sig selv, mens du sover, og derfor er en god nattesøvn noget af det bedste, du kan gøre for din hud.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være