Get the look: Kim Kardashians blå øjenskygge

ANNONCE for Clarins

Julens mange fester er en oplagt anledning til at give den lidt mere gas med makeuppen. I denne uges adventspakke i ChriChri’s adventskalender kan du vinde den lækreste pakke med selvforkælelse fra Clarins, som indeholder skøn og nærende pleje fra Clarins samt lækker makeup (Deltag i konkurrencen her). I pakken finder du bl.a. to smukke, blå øjenskygger, som du kan bruge til at rekreere Kim Kardashians look. Se hvordan her:

1: Rens og fugt

For at opnå et perfekt resultat, er det vigtigt at have et perfekt udgangspunkt. Start med at fjerne de døde hudceller med den skånsomme Comfort Scrub fra Clarins, som efterlader din hud silkeblød. Sørg desuden for, at huden har fået masser af fugt, inden du går igang med makeuppen. Den skønne fugtgivende Hydra-Essentiel dagcreme giver masser af fugt til den vintertørre hud samtidig med, at den har et anti-pollution complex, som betyder at den beskytter huden mod forureningens skadelige påvirkninger. Cremen indholder ekstrakt fra økologisk Kalanchoe, som forbedrer hudens naturlige fugtniveau og giver dig sund og strålende hud. Slut af med at give din dagcreme et par dråber af Radiance Plus Golden Glow Booster, som tilfører din hud masser af glød.

2: Forlæng resultatet med primer

Ved at bruge en primer, inden du lægger makeup, sikrer du dig, at din makeup holder længere. SOS Primeren fra Clarins indeholder ekstrakt af økologisk havlilje, som både hjælper med at stimulere hudens fugtniveau samtidig med, at den forlænger makeuppens holdbarhed på huden, ligesom den giver din hud en glat overflade, som gør det nemmere at lægge en flawless makeup.

3: Læg en base

Læg en basemakeup ved at lægge et tyndt lag foundation i hele ansigtet, samt lidt concealer under øjnene og de steder, hvor du evt. har noget, der skal dækkes lidt ekstra. 

4: Fremhæv øjnene

I Kims tilfælde er øjnene særligt fremhævet med den smukke blå farve, hvor der ellers er tonet ned for makeuppen i resten af ansigtet. Start med at bruge Ombre Satin-øjenskyggen i farven 04 Baby Blue Eyes fra Clarins. Læg den på hele øjenlåget og brug en blending-børste til at blende den ud, så overgangen bliver ensartet. Med en mindre børste lægger du også lidt af øjenskyggen under øjet og blend derefter igen. Derefter lægger du Ombre Sparkle-øjenskyggen med en lille, flad børste midt på øjenlåget og i den inderste øjenkrog. Brug blending-børsten til at blende de to øjenskygger. Herefter bruger du Waterproof Eye Pencil 03 Blue Orchid rundt i kanten af øjet. Både i den våde kant og over dine vipper. Lav gerne en vinge med eyelineren for et ægte cat eye-look.

Kim Kardashian er kendt for sine misundelsesværdige vipper, og det kan du også få med den nye prisvindende Wonder Perfect Mascara 4D, som giver masser af længde, perfekt bue og outstanding volume til vipperne. Udover at give et flot look her og nu, øger den også dine vippers længde og fylde på sigt, takket være det nye lash-boosting complex, som styrker og beskytter dine vipper.

5: Marker dine bryn

Da det dine øjne, der er i fokus, er det nok at tegne dine bryn forsigtigt op med en brynpensel, der matcher dine bryns farve. Sørg efterfølgende for at rede dem igennem med en spoolie, så de ser så naturlige ud som muligt.

6: The final touch

Slut af med at lægge den smukke, ferskenfarvede blush Joli Blush i farven Cheeky Coral på dine kindben. Blushen er beriget med planteolier og giver huden komfort, samtidig med at dens farvede pigment får dine kinder til at lyse op. Sidst men ikke mindst påfører du lidt gennemsigtig gloss med shine på læberne, og du er good to go.

Husk at deltage i ChriChri’s adventskalender, hvor du kan vinde Clarins-produkter for over 2.000 kroner.

Om Clarins:

Gennemgående for alle præmiens produkter – og for Clarins’ produkter i det hele taget – er at de allesammen indholder aktive planteingredienser. I udviklingen af produkter, er Clarins blevet inspireret af planternes unikke evner til selvregulering, heling, overlevelse og fornyelse. Derudover er de opmærksom på skrøbeligheden og sårbarheden i de miljøer og samfund, hvorfra ingredienserne hentes, og gør alt, hvad der er muligt for at undgå spild af dyrebare ressourcer. For at give nogle af de værdifulde ressourcer tilbage til naturen, stræber Clarins efter til stadighed at skabe fremskridt i sine forsyningskæder og gennemfører vigtige miljømæssige og humanitære tiltag. Så når en specifik plante udvælges til et produkt, sikrer Clarins sig blandt andet, at den er sporbar, og at dens fremtid ikke er truet.

Siden 2012 har Clarins også arbejdet sammen med organisationen FEED om at sikre tusinder af børn fra U-lande et dagligt, nærende skolemåltid og en ordentlig uddannelse. Til dato er der uddelt 19 millioner skolemåltider, hvilket øger motivationen for at lade børnene komme i skole og få en uddannelse. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og