Produkterne til den bedste sommerkulør!

ANNONCE FOR CLARINS

Noget af det bedste ved sommermånederne er den fine gyldne kulør, der ofte følger med. Men der er et hav af myter og facts om, hvordan man får den bedste tan, hvordan man får kuløren til at holde ved, hvordan man passer på sin hud og at selvbruner kun kan benyttes i vinterperioden. Igen i år har Clarins føjet en række nye spændende solbeskyttende produkter til deres sortiment, og i den forbindelse dykker vi ned i de forskellige myter og facts om solen og samlet en guide til din ultimative sommer-tan, med alle DO’s and DON’T’s til dig lige her!

DO’s:

Husk at forberede din hud på solen, plej den undervejs og pas ikke mindst godt på din hud EFTER solens stråler har omfavnet den! Det er alfa og omega at beskytte din hud mod solens skadelige stråler! Solserien fra Clarins beskytter din hud mod UVA/UVB-stråler – og alt efter om du vælger en faktor 30 eller 50 har du høj beskyttelse eller meget høj beskyttelse. Ud over beskyttelsen er Clarins’ solserie også spækket med 6 kraftfulde, fugtgivende planteekstrakter, der forebygger tegn på ældning i din hud. Bemærk her ordet: forebygger – men det er altså ALDRIG for sent at gå igang med at anvende solfaktoren!

1. Anvend en god scrub på kroppen inden du skal nyde solen, så de døde hudceller er fjernet og huden er dejligt blød og smidig. Du kan også “snyde” lidt, og anvende en selvbruner op til, du skal ud i solen. Så er stængerne ikke helt vinterblege, når du hopper i sommerkjolen 😉  Golden Glow Booster fra Clarins er en koncentreret selvbruner, hvor du blot skal føje et par dråber til din yndlings dagcreme eller bodylotion et voilà, så opbygger du gradvist en lækker solkysset glød!

2. Benyt en solfaktor, der passer til din hud. Vælg først og fremmest den rette solfaktor, så din hud er godt beskyttet mod solen uanset hvor i verden, du opholder dig. Det siger næsten sig selv, men jo højere faktor jo bedre beskyttet. Det er dog en myte, at man ikke får farve, hvis man bruger faktor 50 – for det gør man. Det tager bare lidt længere tid, men til gengæld opbygger man en sund og langtidsholdbar kulør. For komfortens skyld, kan du med fordel vælge et produkt, der ikke klistrer og er nemt at påføre. Clarins’ vand- og svedresistente solcremer til ansigt og krop giver dig den ultimative multibeskyttelse, og der er produkter til ethvert behov. Der er endda en solfaktor, du kan anvende på fugtig hud: Clarins SPF 30 Gel-To-Oil! Den er essentiel hvis du dyrker vandsport, og stadig vil beskytte din hud!

3. Det er en god idé at have en lille solfaktor i tasken, så du altid kan beskytte din hud på farten. Nyheden Invisible Sun Care Stick SPF 50 fra Clarins er IDEEL at have med i tasken, og er formet så du nemt lige kan give næseryggen en velfortjent tur, så du undgår den røde næsetip og den irriterende afskalnings-proces efterfølgende, der ødelægger enhver god makeup-dag 😉 De har også lavet en Mineral Sun Care Foundation med faktor 30, der giver dig det bedste fra to verdener – solbeskyttelse OG et jævnt, naturligt makeup-look! This is the stuff we need!

Læs også: Produktet vi ikke kan undvære: Smuk og ensartet hud på få minutter

4. Anvend aftersun hver gang du har været i solen. Det ikke bare fugter og plejer din hud, men er også med til at forlænge din tan! Clarins har flere varianter af aftersun: After Sun Balm og After Sun Gel, som begge kan anvendest til både kroppen og ansigtet, da de har en lækker og let konsistens.

5. En solfaktor, der ikke kun passer på din hud, men også på miljøet. Clarins har dedikeret sig til “Ansvarlig Skønhed”, hvorfor de sætter stort fokus på miljøet, uanset hvilket produkt de lancerer og udvikler på. Deres emballage i solserien er lavet af genbrugsplast og æskerne er lavet af papir fra bæredygtige skove. Men ét er emballage. Noget helt andet er produktets indhold. Uanset om du vælger en creme, en spray eller en olie, så indeholder dit nye Clarins produkt ingredienser, der respekterer koralrevet og som er vandafvisende for at minimere deres udslip i havene! Så nej – en solfaktor passer ikke kun på din hud, men også på miljøet.

DON’Ts:

1. Drop for alt i verden ikke solfaktoren! Det er en myte, at du ikke får farve, hvis du anvender solfaktor. Du skader i stedet din hud, og indbyder til pigmentpletter og linjer, hvilket du forebygger ved at huske din solfaktor! Du kan sagtens opnå en fin tan, selv hvis du benytter solfaktor 50!

2. Hvis skaden er sket, og du er blevet solskoldet, så er det vel for sent at gøre noget? NEJ! Brug aftersun hver gang du har været i solen og plej eventuelt din ømme eller forbrændte hud med den ultrafugtgivende SOS Aftersun maske fra Clarins, der giver fugt og næring til huden i op til 48 timer fra påføring. Et lille tip er, at du med fordel kan opbevare SOS masken i køleskabet for en ekstra forfriskende og kølende effekt.

3. Jeg kan da sagtens bruge den solcreme jeg åbnede sidste forår? NOPE! Ikke hvis du gerne vil beskytte din hud, i hvert fald. En huskeregel er, at du skal sørge for at anvende din solfaktor inden for et år, fra du har åbnet den. Ellers kan du ikke være sikker på produktets effekt. Det er også en god idé at huske, ikke at opbevare din solfaktor i direkte sollys, da meget høj varme kan gøre produktet dårligt – akkurat som du heller ikke ville opbevare din dagcreme ved meget høj varme over længere tid.

Tilbage er der blot at ønske dig en velfortjent, dejlig og solrig sommer 🙂 Og pas nu på din hud og pas på solen <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være