[single_post_category_name]

Christiane: Min guide til naturlig hverdagsmakeup

ANNONCE i samarbejde med Clarins

Jeg bliver igen og igen og igen spurgt til, hvordan jeg lægger min makeup og selvom det kan variere lidt efter, hvilket look jeg lige er til og hvad for et humør jeg er i (rød eller nude læbe fx), så er der 2 ting, som er helt essentielle for mig, når jeg lægger min hverdagsmakeup:

  1. At jeg har lagt en god base først. Dit makeup kan være i den bedste kvalitet, men er basen ikke god – ja, så kan det hele altså være ligemeget!
  2. Det skal ikke bare være makeup, det skal være noget, som der plejer, samtidig med, at jeg har det på.

I videoen viser jeg helt præcist, hvordan jeg lægger min hverdagsmakeup og hvorfor jeg især af fan af klassikeren ‘Double Serum’ fra Clarins. Nederst i artiklen, kan du se, hvor du selv kan købe produkterne fra videoen.

Knus Christiane

SHOP PRODUKTERNE FRA VIDEOEN:

Clarins Double Serum, køb den her

Clarins SOS Primer, køb den her

Clarins Cushion Foundation, køb den her

Clarins Supra Volume Mascara, køb den her

Clarins Stylo 4 couleurs, køb den her

LÆS OGSÅ: ChriChri tester: Lækker og sund hud til efteråret

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide