Denne renseserie er målrettet din hudtype

Annonce for Clarins

Vi elsker, at vi med Clarins nye renseserie Cleansers kan målrette vores renserutine til netop vores hudtype og efter den konsistens, vi elsker at rense med. Her er nemlig både renseolie, renseskum og rensemælk, der alle renser i dybden med respekt for huden, så den ikke udtørrer. Renseserien afrundes af tre forskellige tonere, så både den sensitive, fedtede eller tørre hud tilgodeses. 


Planter er, og har altid været, hjertet og kernen i alle Clarins’ produkter. Planters unikke evner til selvregulering, heling, overlevelse og fornyelse er inspirationen bag Clarins produkter, og de anvendte planter skal helst være så rene som muligt. Derfor råder Clarins også over deres eget område i Alperne kaldet “DomaineClarins”, hvor flere af produkternes ingredienser dyrkes i et open-air laboratorie. Her er der ingen forurening i hverken jorden eller luften, hvilket betyder, at der kan dyrkes de reneste, økologiske ingredienser, der desuden høstes uden brug af mekanisk udstyr.

Det giver desuden optimal mulighed for at spore hver enkelt ingrediens. Men hvorfor er det vigtigt for Clarins, at kunne spore en plante, tænker du måske. Men ved at spore hver enkelt plante sikrer man, at dens fremtid ikke er truet. I Clarins univers skal man nemlig gøre alt for at undgå spild af dyrebare ressourcer og give nogle af disse tilbage til naturen, derfor stræber Clarins efter at skabe fremskrift i sine forsyningskæder og gennemfører vigtige miljømæssige og humanitære tiltag. Clarins samarbejder nemlig med både Feed, Fondation Arthitis og Plastic Odyssey.

De bæredygtige og klimavenlige traditioner er selvfølgelig videreført i Clarins nye renseserie, som består af i alt 10 produkter. De er alle beriget med alpine urter og Gentle Complex, som er økologisk gylden gentian og økologisk citronmelisse ekstrakt, der sørger for både at berolige og blødgøre din hud under din rens, så den skånes så meget som muligt. Hvis vi deler de 10 produkter lidt op for et bedre overblik, er der rensepleje, skummende rens og toning lotions.

 

Rensepleje

Her kan du vælge mellem en olie, en mælk eller en micellar water, der alle renser skånsomt, men har forskellige styrker. Renseolien er et godt valg, hvis du har vandfast eller meget holdbar makeup på, mens rensemælken eller micellar water omvendt er bedre til at rense en hud med let makeup på. Micellar water er også fremragende til en hurtig afrensning om morgenen, så huden er klar til makeup.

 

Skummende rens

Den skummende renseserie består af fire forskellige produkter, så du kan vælge netop det produkt, der passer til din hudtype. Her er nemlig et produkt målrettet den normale til tør hud, den tørre til sensitive hud eller den kombineret til fedtet hud. Det var tre, tænker du nok, og det er fordi, det fjerde produkt er en lækker all-rounder rensemousse, der kan bruges til alle hudtyper. Alle fire produkter er baseret på økologisk sæbeurt, som har en naturlig skummeevne og renser blidt, mens der i de forskellige produkter også er aloe vera, mjødurt, kamille og tamarind pulp syre.

 

Toning lotions 

Til sidst afsluttes din renserutine med en toning lotion, der lukker porerne i huden igen. Her er tre typer, som hver især er beriget med en specifik planteduo, der passer til enhver hudtype lige fra den kombinerede og fedtede hud til den tørre og sensitive hud. Den grønne toning lotion er tilpasset en kombineret til fedtet hud, den lyserøde hjælper den tørre til sensitive hud og den gule matcher en normal til tør hud.

Resultatet er en gennemrenset hud – men uden en tør og strammende fornemmelse. I stedet føles huden komfortabel og stråler efter den blide rens, der samtidig beskytter mod forureningens skadelige påvirkning af huden.

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og