Modeuge for alle

Copenhagen Fashion Week er i fuld gang, og jeg står selv bag en række modeshows og events. Ud over dette udkommer mit magasin DANSK Magazine også altid under den danske modeuge, og det kan I godt glæde jer til.

Copenhagen Fashion Week er i fuld gang, og jeg står selv bag en række modeshows og events. Ud over dette udkommer mit magasin DANSK Magazine også altid under den danske modeuge, og det kan I godt glæde jer til.

I kan selvfølgelig også komme med til modeugen! 

Copenhagen Fashion Festival løber af stablen parallelt med modeugen og tilbyder alle modeinteresserede alt fra shoppingevents og udstillinger til modeshows, fester og koncerter. Kom blandt andet forbi H&M torsdag d. 7 august mellem kl. 16-17 og mød ChriChris smukke Editor-in-Chief Christiane S-M O’Connor.

Hvis I vil følge med backstage og frontrow til diverse shows, så kan I følge mig på Instagram under navnet @Kimgrenaa. 

Du kan læse meget mere og se dagenes program her.

– Kim Grenaa

 

Læs mere om modeugen

Min modeuge

Vi kigger tilbage på modeugen

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og