Min styling

Hver gang jeg laver et tv-show, lægger jeg en plan for min styling. Min stylist Kim Grenaa og jeg tager et møde, hvor vi gennemgår det enkelte program; hvilket slags program er det, hvilken rolle jeg har, og så taler vi om, hvordan jeg ser mig selv i programmet.

Hver gang jeg laver et tv-show, lægger jeg en plan for min styling.
Min stylist Kim Grenaa og jeg tager et møde, hvor vi gennemgår det enkelte program; hvilket slags program er det, hvilken rolle jeg har, og så taler vi om, hvordan jeg ser mig selv i programmet.

Ud fra det lægger vi en styling plan. Vi laver et moodboard, som gælder både hår og tøj, for at få et visuelt overblik over, hvad det er, vi gerne vil (jeg elsker jo moodboards og det gør Kim også). Kim går herefter i tøj heaven og finder tøj som passer til mig. I og med Kim er en af mine bedste venner og kender mig, kender han også til min personlige stil, mit klædeskab, mine grænser og præferencer. Jeg bliver aldrig stylet som en anden end den jeg er. Og jeg er meget bevidst omkring hvad jeg ønsker, og hvilken stil der er min stil. Kim har åbnet mine øjne for en mere lineær stil, og jeg er meget inspireret af ham og hans syn på mode. Vi mødes til en fittingdag som består i at prøve og prøve tøj – af og på og af og på. Vi tager billeder, og til slut printer Kim de udvalgte sæt ud og laver en rækkefølge. Den bliver sendt til tv–selskabet, så de også ved, hvad jeg har på i hvilket afsnit. Derefter kan jeg dukke op i joggingtøj hver morgen klar til makeup, og vide at der hænger et sæt klar til mig. Jeg skal ikke til at tænke over, hvad jeg skal have på, men kan i stedet koncentrere mig om manus og mit arbejde.

 Til det store dating show, hvor jeg var vært, var vi meget inspireret af skjorter og nederdele. Sådan lidt business-agtigt, men stadig mig – altid mig. Jeg var vært/interviewer og det handlede ikke om mig, men om deltagerne. Jeg skulle derfor ikke larme for meget med mange smykker og accessories, og vi besluttede os for, at køre den samme grundmakeup til hvert look og kun skifte farven på læbestiften.

Her er hvordan stylingen endte:

Du kan nedenfor få dine egne styling tips fra Kim.

Personlig shopping

Pop Socks

xxx CSM

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og