Nytårs outfits

 
Psst… Klik på krydset der dukker op, når du holder musen over collagen, for at shoppe looket.

Nytårsaften er årets aften, og det skal selvfølgelig fejres med et outfit ud over det sædvanelige. Her på redaktionen har vi sammensat tre forskellige bud på et nytårsoutfit, alt efter om du er til den festlige pallietkjole, den elegante buksedragt eller den klassiske lille sorte. 

 

Palliet kjolen

Hvis du går all in på glimmer og glitter i din kjole, må dine accessories gerne være en anelse mere nedtonede. Her på redaktionen har vi stylet pallietkjolen med simple nude farvede accessories, så kjolen får lov til at være i fokus.

 

Buksedragten

Hvis du går efter den elegante buksedragt, må der derimod gerne være skruet ekstra op for de festlige accessories. For at fuldføre det elegante look, har vi her på redaktionen stylet buksedragten med en 50’er inspireret hat tilsat et sølv bælte i taljen og et par sølv sko.

 

Den lille sorte

Den evige klassisker, den lille sorte, kan selvfølgelig også tages i brug nytårsaften. Den må dog gerne sammensættes med accessories som larmer lidt mere, for at skabe et mere festligt udtryk. Her på redaktionen har vi gjort den lille sorte nytårsklar ved at style den med en glitter clutch og sko med fjer.

 

Kan indeholde affiliate links

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide