Fashion&Beauty

Pink spring

Items

Læderjakke fra Ganni

Hat fra Clyde

Bukser fra H&M

Sneakers fra Adidas

Solbriller fra Monki

Parfume fra Clean

Ring fra Sophie Bille Brahe

Foråret venter i den nærmeste fremtid, hvilket betyder, at de nye friske forårskollektioner så småt er begyndt at blomstre frem i butikkerne. Kollektionerne byder på en masse nye spændende tendenser, hvorfra én af dem er den lyserøde farve. Hver ikke bange for at iklæde dig lyserød fra top til tå, men gå dog gerne efter blødere toner såsom en støvet rosa eller en sart nude, så farven ikke går hen og bliver for skarp. Her på redaktionen er vi vilde med tendensen, men har dog tilladt os at style looket med et par hvide sneakers, for at tilføje et sporty modspil til det ellers meget feminine udtryk. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *