ChriChri X FIVEUNITS

Det er med stor glæde og stolthed, at vi endnu en gang kan løfte sløret for et spændende ChriChri X samarbejde. Mandag d. 30 marts kl. 00.01, åbner vi nemlig op for salget af en eksklusiv limited edition denimnederdel, skabt i tæt samarbejde med det københavnerbaserede denimbrand FIVEUNITS. Læs med nedenfor og bliv klogere på samarbejdet…

Hver sæson, hver sit key item, og dette forår er det denim der er en af de helt store trends. Chefredaktør Christiane elsker nederdele og det var derfor oplagt at resultatet af samarbejdet mellem ChriChri og FIVEUNITS skulle blive en denimnederdel.

Nederdelen er skabt i tæt samarbejde mellem Christiane og FIVEUNITS skønne designer, og inspirationen til modellen er primært fundet i de lækre 70’ere. Farven er indigoblå som skriger på både sommer, sol og flashbacks til bølget hår og smukke skjortebluser. Designet er i høj grad inspireret af Christianes store forkærlighed for pencilskirts, hvorfor nederdelen naturligvis bærer navnet ”Christiane”.
Ingen bare knæ her

Nederdelen er designet efter en overbevisning om at skabe et key item med en tilgængelighed for alle kvinder. En overbevisning der afspejler sig i prisen såvel som modellen. Modellen er en smule længere end normalt så vi kan få dækket vores knæ, for lets face it – ingen af os ønsker at vise for meget ben på kontoret eller på skolebænken.

Pasformen er desuden designet på en sådan facon, at alle kvinder, uanset størrelse og kropsform, kan føle sig godt tilpas og smukke iført en ”Christiane”.

Hos FIVEUNITS arbejder de altid ud fra en filosofi om, at skabe tøj der kan bæres til enhver lejlighed, en filosofi der ligeledes afspejles i denne model; ”Christiane” er nemlig helt perfekt til hverdags looket, men kan ligeledes nemt styles op til festlige lejligheder.

#chrichrivacation

Det er slet ingen tilfældighed, at vi lancerer samarbejdet med FIVEUNITS netop nu. April er nemlig måneden hvor foråret for alvor bringer lunere vinde over Danmark, og drømmene om bare ben og lækre ferier er derfor i alles tanker (i hvert fald vores). Desuden afholder vi i april ferietema her på ChriChri. Et tema der er i perfekt overensstemmelse med lanceringen af den nye nederdel, som helt sikkert skal med i kufferten, når der skal pakkes til sommerens ferier.

Skynd dig….

”Christiane” lanceres i et meget begrænset parti, og kan købes eksklusivt på Shop ChriChri fra midnat d. 29 marts. I midten af april vil der desuden blive præsenteret endnu et fysisk salgssted, hvor det vil være muligt at få fingre i en af sæsonens absolutte key items.

XXX

ChriChri X FiveUnits

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og