Til hverdag går jeg meget op i, at mine outfits er behagelige, men også smarte. Jeg kunne aldrig finde på at hoppe i noget, som jeg ikke har det godt i – og det gælder alt lige fra skoene til trusserne. Når jeg skal klæde mig på om morgenen afhænger mit outfit fuldstændig af mit humør. Nogle gange er det pænt og ordentligt, mens det andre gange er afslappet og nede på jorden. Ligegyldig hvad jeg tager på af tøj, er en ting sikkert – jeg kan ikke fordrage, at have dårligt undertøj på! Med dårligt undertøj mener jeg når det kradser og strammer. Der er intet værre end at have en trusse på, der strammer i maveskindet eller en bh, der niver i siden. Det er livet simpelthen for kort til… Derfor går jeg altid efter undertøj, der er blødt og lækkert. En bh er da meget rarere at have på, når den ikke har en bøjle i, og bare holder styr på tropperne. Ikke så meget fyld og bøjler til mig – det orker jeg simpelthen ikke at have på, på en lang arbejdsdag. Og så skal det kunne vaskes i normal vask uden vaskepose og speciel program.

Selvom jeg tit står foran skabet og hiver mig selv i håret over hvad jeg skal have på, så ved jeg altid hvad jeg har lyst til at hoppe i af undertøj. Jeg er vild med sloggis undertøj, det er nemlig altid virkelig godt at have på. Pasformene er skønne og materialerne er bløde og lækre – hvad mere kunne man ønske sig? Det giver helt sig selv, at hvis outfittet på indersiden af tøjet ikke fungerer, så kommer det heller ikke til at fungere på ydersiden.

Har du også lyst til at se mere af det skønne undertøj fra sloggi? Du kan lige nu være med i sloggis egen konkurrence, hvor du kan se mere af det skønne undertøj, mens du laver et sloggi moodboard på Polyvore – se bare mit kreative hverdagsmoodboard ovenfor 😉 Vinderen får nemlig en tur til Berlin, hvor hun får VIP adgang til et event med Kylie Minogue. Du kan være med i konkurrencen lige her!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide