Jewel me up, please!

“If a girl says not to get her a birthday present that means get me a birthday present and make sure it’s jewelry.”

ChriChri har i samarbejde med 10 udvalgte smykkebrands lavet en smykkehyldest. En inspirationsserie til hende, ham eller bare dig (because you’re worth it!). For vi kan aldrig få nok af smykker. Jo ældre vi bliver, jo mindre håber vi æsken, som vi åbner til vores fødselsdag, er. 

Smykker har altid fascineret mig. Med smykker kan vi skabe en attitude, en stemning. Ens smykkeskrin kan indeholde alt fra personlige smykker til avesmykker. Vi har anledningssmykker til festen, receptionen, statement smykker og dressup smykker – alle unikke items, som kan noget forskelligt og betyder noget forskelligt fra person til person. Smykker kan fortælle historier, og vi gemmer på dem i hjertet og i mindet – i skabet. Enjoy!

xxx CSM

[Galleri er udgået]

 Bacoli ring med hvide zirkoner af Sif Jakobs / Corte Dopio ring med sorte zirkoner fra Sif Jakobs / Corte Doppio ring med hvide zirkoner fra Sif Jakobs / Øreringe med hvide sirkoner fra Sif Jakobs / Rain Hook øreringe af Pernille Corydon fra A-Hjort / Large Facet Creol øreringe af Pernille Corydon fra A-Hjort / Halskæde med guld blad af Pilgrim / Hematite ring af Pilgrim / Guld perlering af Pilgrim / Guld perlering af Pilgrim / Sølv armbånd af Pilgrim / Guld lænkearmbånd af Pilgrim

[Galleri er udgået]

Big Dot Double Chain ørering i guld af Stine A fra Be-Fashionable / Miss Ella ørering af Line&Jo fra Be-Fashionable / Double Tiger halskæde af Stine A fra Be-Fashionable / Grande Rivet halskæde fra Stine A fra Be-Fashionable / Wing halskæde af Maria Black fra Be-Fashionable / Dot Gold armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Korean Pine armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Taiwan Kallaite armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Aqua armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Yellow armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Orange armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Green armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / Navy armbånd af Anni Lu fra Be-Fashionable / NB: De smukke armbånd af Anni Lu er på billedet brugt som halskæde

[Galleri er udgået]

Halskæde med måne af Pilgrim / Halskæde med dråbe af Pilgrim / Stor guldkæde af Pilgrim / Halskæde med stav af Pilgrim / Ring med sekskant af Pilgrim / Tredobbelt ring af Pilgrim / Sæt med to ringe i guld af Pilgrim / Ring i guld af Pilgrim / Kæde ring af Pilgrim / Håndsmykke af Pilgrim / Gråt armbånd af Pilgrim / Peach armbånd af Pilgrim / Armbånd i guld af Pilgrim / Loop øreringe af Pilgrim / Øreringe af Pilgrim

[Galleri er udgået]

Guld armbånd med tre perler af Louise Kragh / Sølv armbånd med tre perler af Louise Kragh / Rhodineret armbånd med tre perler af Louise Kragh / Ring med tre perler af Louise Kragh / Ring med minipearl af Louise Kragh / Ørestik med tre perler i guld af Louise Kragh / Ørestik med tre perler i rhodineret af Louise Kragh / Ørestik med porcelæn af Louise Kragh / Ring med tre microdots af Louise Kragh / Ring med minipearl af Louise Kragh / Armbånd af Louise Kragh / O ring af Louise Kragh / Justerbar ring af Louise Kragh / Dobbeltkædet halskæde af Louise Kragh

[Galleri er udgået]

Oxideret øreringe af Pieces & Julie Sandlau / Øreringe i 22 karat guld af Pieces & Julie Sandlau / Øreringe med blomster i 22 karat guld af Pieces & Julie Sandlau / Øreringe med kors i 22 karat guld af Pieces & Julie Sandlau / Silketørklæde af Pieces

[Galleri er udgået]

Foggio ring med sorte zirkoner af Sif Jakobs / Exilles ring med hvide zirkoner af Sif Jakobs / Bielle armbånd med hvide sirkoner af Sif Jakobs / Wide Alliance armbånd af Pernille Corydon fra A-Hjort / Silver Pearl halskæde af Pernille Corydon fra A-Hjort / Stor perlehalskæde af Pilgrim  

[Galleri er udgået]

Corsel Blue øreringe af poshUnited / Mustang Cereja halskæde af poshUnited / Arco Ouro halskæde af poshUnited / Desigual halskæde af poshUnited / Alga halskæde af poshUnited 

[Galleri er udgået]

Zahira øreringe med Sky Blue Topaz af Jeanne Christelle / Zahira øreringe i rosa med klar kvarts af Jeanne Christelle / Zahira øreringe i sølv med klart kvarts af Jeanne Christelle / Zahira ring med Sky Blue Topaz af Jeanne Christelle / Zahira ring med klar kvarts i rosa af Jeanne Christelle / Zahira ring med klar kvarts i sølv af Jeanne Christelle / Zahira halskæde med Sky Blue Topaz af Jeanne Christelle / Zahira halskæde i rosa med klar kvarts af Jeanne Christelle / Zahira halskæde i sølv med klar kvarts af Jeanne Christelle / Salma ring med diamanter i guld af Jeanne Christelle / Salma ring med diamanter i rosa Jeanne Christelle / Salma ring af Jeanne Christelle

[Galleri er udgået]

Morning City ring af Nanna Schou / Urban Space ring af Nanna Schou / Crossroad armbånd af Nanna Schou / Leather Small halskæde af Nanna Schou / Leather Small armbånd af Nanna Schou / Leather B armbånd af Nanna Schou / Leather XS armbånd af Nanna Schou / Leather XS armbånd af Nanna Schou / Neighbours dobbel øreringe af Nanna Schou / Drop øreringe af Nanna Schou

[Galleri er udgået]

Lang perlekæde af Kranz & Ziegler / Dobbelt perlering af Kranz & Ziegler / Rosaforgyldt Story ring af Kranz & Ziegler / Story lænkearmbånd af Kranz & Ziegler / Story perlearmbånd af Kranz & Ziegler / Perlering af Kranz & Ziegler / Rosaforgyldt ring af Kranz & Ziegler

[Galleri er udgået]

Piento18 kt. rosaforgyldte øreringe af Sif Jakobs / Marcari ring med hvide zirkoner af Sif Jakobs / Chieri Cross ring med hvide zirkoner af Sif Jakobs / Crossed ring af Pernille Corydon fra A-Hjort / Brick ring af Pernille Corydon fra A-Hjort / Guldkæde med vedhæng af Pilgrim / Hematite ring af Pilgrim / Ring med sølvblad af Pilgrim

Denne artikel er blevet til i samarbejde med:
A-Hjort, Sif Jakobs, Pilgrim, Louise Kragh, Bestseller, poshUnited, Jeanne Christelle, Nanna Schou og Kranz & Ziegler

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være