Queen of the Night


Når det bliver aftentid og weekenden kalder, er det altid sjovt at pifte outfittet op og gøre lidt ekstra ud af det. Jeg elsker at klæde mig ud og gøre en hel masse ud af mit outfit. Det er bare lidt sjovere på den måde! Jeg har rigtig meget tøj og jeg har rigtig mange sko, men jeg har også rigtig meget undertøj. Af en eller anden grund er det altid nemmest at beslutte hvilket sæt undertøj jeg vil have på, jeg vælger jo altid det jeg har det bedst i! Der findes rigtig meget fint og fancy undertøj, som sikkert er rigtig flot på modellen i vinduet, men det er oftest ikke særlig rart at have på, når alt kommer til stykket. Og det kan jeg simpelthen ikke holde ud

Derfor er den nemmeste del af outfittet altid valget af undertøj for mig. Når jeg skal ud om aftenen kan jeg godt lide at skrue en tak op for det hele og måske kaste mig ud i en bh med lidt mere fyld end til hverdag. Der er intet galt i en push-up bh, når outfittet lige skal have lidt ekstra til en aften ude. Men den skal stadig være behagelig og komfortabel – der er jo intet værre end sådan en bh, der sidder helt oppe i nakken og strammer helt vildt om livet! Trussen skal stadigvæk være rar og blød – især dem med de helt tynde og næsten ikke eksisterende syninger er skønne – dem fra sloggi er gode. Sloggis undertøj er altid rart at have på, men det er også super feminint og pænt. Så er jeg i hvert fald glad og tilfreds!

Har du også lyst til at se mere af det skønne undertøj fra sloggi? Du kan lige nu være med i sloggis egen konkurrence, hvor du kan se mere af det skønne undertøj, mens du laver et sloggi moodboard på Polyvore – se bare mit kreative hverdagsmoodboard ovenfor 😉 Vinderen får nemlig en tur til Berlin, hvor hun får VIP adgang til et event med Kylie Minogue. Du kan være med i konkurrencen lige her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide